Sofforfabrik "8 mars"

Bland de många tillverkare av stoppad möbelfabrik "8 mars" upptar en speciell plats. Under detta märke är ett stort antal modeller av soffor utformade årligen, utformade för olika nivåer av konsumentinkomster. Alla möbler är anmärkningsvärda för oklanderlig design, överensstämmelse med de senaste modetrenderna och de högsta kvalitetskraven.

Särskilda funktioner

Innehavet av möbelfabriken "8 mars" inkluderar en grupp av Moskvas företag som bedriver produktion av stoppade möbler för olika kategorier av konsumentmarknader. Utbudet av företag innehåller hundratals namn på stolar, soffor, sängar och deras modifikationer.

De första produkterna från fabriken tillverkades i början av 1900-talet. 1996 upplevde företaget en återfödelse. Idag innehåller det största innehavet två oberoende designbyråer,som anpassar utvecklingen av välkända europeiska och amerikanska företag under förhållandena på den ryska marknaden. Modellerna är utvecklade enligt västeuropeiska modeller och uppfyller helt och hållet kraven i europeiska standarder.

Idag erbjuder företaget följande betongmöbler:

 • raka och hörn soffor;
 • soffor;
 • stolar;
 • puffar.

På grund av noggrann montering, modern design och hög kvalitet på de använda materialen är produkterna från fabriken efterfrågad när man planerar bostadslägenheter, privata hus, kontorslokaler, konsumenttjänster. Att skapa möbler med högsta kvalitet och miljövänliga material som presenteras i ett stort utbud av färger och texturer.

En mängd olika ytbehandlingar gör att du kan skapa soffor som passar perfekt in i alla interiörer och hjälper till att skapa ett bekvämt utrymme för vila, sömn, arbete och fritid. För att skapa grunden används naturligt trä och metall. Dessa material ger pålitlig användning av möbler genom åren.

Bolagets produkter deltar i många professionella utställningar, utbildningsbevis, certifikat och andra kännetecken. Innehavet är engagerad i grossist- och detaljhandelns utbud av stoppade möbler i Ryssland och långt bortom dess gränser.

dimensioner

En av de obestridliga fördelarna med produkterna i företaget "8 mars" är dess breda modell och storlek. Detta är mycket bekvämt, speciellt om du behöver omedelbart förse flera rum av olika storlekar. Det är inte nödvändigt att leta efter möbler från olika tillverkare, men det är mycket mer lönsamt och mer logiskt att köpa allt på ett ställe. Dessutom är det möjligt att välja modeller som är utformade i ett enda stilbeslut och färgområde, som endast skiljer sig åt i storlek från varandra.

Företaget erbjuder ett brett utbud av modeller som kan köpas för både rymliga och mycket små rum. Till exempel presenteras de klassiska modellerna av mjuka soffor för vardagsrummet i storlekar 225x100 cm, 225x109 cm, 202x107 cm, 236x118 cm.

För mindre rum rekommenderas mer kompakta alternativ, till exempel 162x95 cm.

I utfälld form bildar sofforna en platt, mjuk och mycket bekväm yta för att sova och koppla av.

Corner soffor är dimensionerande modeller som hjälper till att sätta flera personer samtidigt, till exempel vid matbordet i köket eller i vardagsrummet. Sortimentet av företaget innehåller modeller av olika storlekar: 247x174 cm, 241x171 cm, 210x168 cm, 330x182 cm och många andra.

material

Klädda möbler köps vanligen i ganska lång tid. Därför bör kvaliteten på soffor och stolar vara på en mycket hög nivå, och materialet från vilket kroppen är tillverkad, stopp och fyllning har hög pålitlighet, praktiska egenskaper och bra dekorativa egenskaper.

Möbelfabriken "8 mars" producerar sina produkter endast av högsta kvalitet, moderna material. Och överflöd av färger och texturer gör det enkelt att välja det lämpligaste alternativet för ett kontor, vardagsrum, sovrum, kök eller hall.

Följande material används för att skapa klädsel:

 1. Läder. Läder soffa, som ingen annan, ser aristokratisk, dyr och fast i vilken inställning som helst. Sortimentet innehåller en mängd olika färger - det finns en blank, matt, texturerad choklad, burgunder, röd, grön, senap och många andra färger.
 2. flock. Flock är ett av de mest intressanta moderna materialen.Den mjuka, känsliga glansen och den trevliga flöjtflocken gör den till en av de mest populära för tillverkning av designmöbler.
 3. konstläder. Konstläder efterliknar perfekt texturen av naturmaterial. Presenteras i ett brett urval av färger. Innehar höga operativa egenskaper och fina dekorativa egenskaper.
 4. gobeläng. Tapestry - material för personer med konstnärlig smak och en delikat stilstil. Lyxiga smycken, hållbarhet, användbarhet, allergivänligt material gör det till en av de mest favoritdesignerna av stoppade möbler.
 5. Mikrofibrer, velour, chenille, mattor, ekologiskt läder, mocka och jacquard används också av fabriken för uppstolning av soffor.

Företaget erbjuder sina kunder garantitjänster för sina produkter. Detta inkluderar mindre reparationer, såsom byte av hjul, hängande möbler, samt byte av ram och andra delar.

En översikt över materialet samt sätt att omvandla soffor på fabriken "8 mars" som du kan se i videon nedan.

Populära modeller

Under den långa historien av dess existens under varumärket "8 mars" släpptes ett stort antal olika modeller av stoppade möbler.Men några av dem tyckte så mycket av kunder att de i många år inte har förlorat sin relevans.

"Hollywood"

Soffa med hög tillförlitlighet och en mycket rymlig kaj. Fördelarna med modellen inkluderar följande punkter:

 • Mått på soffan monterad (118 * 236,5 cm) kan du använda soffan för att sova, inte ens lägga den;
 • bekväm, pålitlig, hållbar transformationsmekanismen ("eurobook");
 • säng parametrar - 163 * 200 cm;
 • elegant klassisk design med släta, skarpa linjer;
 • helt sönderdelad säng från väggen skiljer en tunn rygg. Detta hjälper till att undvika obehagliga känslor genom att röra kallväggen under sömnen.
 • justerbart pris beror på valet av stoppmaterial
 • rymliga och rymliga linneskrin;
 • elastisk madrass medelhårdhet

"Richard"

"Richard" är en elegant och sofistikerad modell med dekorativa inlägg av ädelträ (bok och ek). Företaget erbjuder flera versioner av modellen med armstöd av en figur eller direkt utseende, med utyazhkami och utan utyazhki-sits. Modellen är utrustad med en rymlig låda.Bekväm och bekväm sömn ger elastisk madrass med ortopedisk effekt.

"Broadway"

Modellen är tillverkad i den mest enkla och koncisa designen, och mjuka, mjuka linjer ger ökad komfort och komfort för hemmet. Soffan passar perfekt in i en klassisk och modern inredning. Den största fördelen med denna möbel är funktionalitet. Soffan om några sekunder visas till en rymlig, bekväm säng med en ortopedisk madrass.

"Miami"

Modellen är gjord i original, modern design. Soffan har en armstöd och ett mjukt rundat säte med asymmetrisk form. Dessutom används tre soffkuddar. Modellen är utrustad med små lådor, designen ger en linne lådan.

"Annica"

Britanika varumärket är resultatet av många års framgångsrikt samarbete mellan 8 mars och den engelska tillverkaren Buoyant ltd. Under det här märket tillverkas premiumklädda stoppade möbler av äkta läder, upprätthållet i ett rikt färgspektrum. Möbler från "Britannica" är en lyx, status och soliditet.

recensioner

"8 mars" innehav och dess produkter är mycket populära och efterfrågan blandköpare av olika rikedomar. Detta framgår av många recensioner som finns på Internet.

Det första pluset, som noteras i nästan alla kommentarer, är kvalitet i allt (material, design, transformationsmekanism, tillbehör, utförande). Tack vare oklanderlig kvalitet har företaget länge förtjänat ett utmärkt rykte bland producenter och konsumenter. Det är inte en slump att du kan hitta förfalskade efterbilder av det här varumärket. Förekomsten av förfalskningar indikerar företagets och dess möbler popularitet.

Hållbarhet, kvalitet, hållbarhet - allt som handlar om stoppade möbler är på en mycket hög nivå. Soffor behåller sitt ursprungliga utseende, även efter flera år av konstant användning. Stoffmaterialet spricker inte, förlorar inte färgintensiteten, deformeras inte.

Ett brett urval av material för klädsel är en annan fördel med stoppade möbler av detta märke. Du kan beställa eller köpa en färdig version av produkterna, baserad på dina egna ekonomiska möjligheter, stil och dekoration, som behöll interiören.

Varianter av placering i inredningen

Tänk på de möjliga alternativen att placera soffor fabriken "8 mars" i inredningen av lokalerna:

 • Hörn soffa från varumärket "8 mars" omedelbart förvandlar vilket interiör som helst, ens så restriktivt och strikt som en studie. Djup, rik färg, intressant konsistens av klädseln, bekväm design och dekorativa kuddar ger situationen ett solid och respektabelt utseende.
 • Lyxig modulär soffa mycket harmoniskt med inredningen, utformad i stil med ett loft. Tegelväggar, brist på inredning, öppna garderober, en sådan soffa gör interiören mer raffinerad och elegant;
 • Ljus, elegant och modern soffa kommer att bli en bra dekoration av inredningen, gjord i en modernistisk stil. Originaldelar, utmärkt kvalitet, bekvämlighet och komfort - den perfekta lösningen för vardagsrummet.
kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum