Designer soffor

Snygg soffa är ett viktigt inslag i rummet. Moderna tillverkare erbjuder designer soffor som överraskar med ovanliga färger, moderna former, bekväma mönster. De kan användas för vardagsrum, sovrum, kök, hall, studie, barnkammare.

Särskilda funktioner

Designer soffor lockar uppmärksamhet med ovanliga former. De avser icke-standardiserade modeller. Designers utgör de mest våldsamma och ursprungliga idéerna. Vackert ser modeller som stiliseras under en lyxig skål, en attraktiv gräsmatta, ett elegant skal eller ett ljust moln. En mängd olika former är inte begränsad till någonting. Till exempel används en lyxig soffa i form av kvinnors läppar alltid som huvudelement i en elegant inredning.

Många designmodeller skiljer sig i vinkelform, medan det kan vara fel.Alternativ i form av en våg, halvcirkel eller polygon ser alltid spektakulära och ovanliga ut. Corner soffor är vanligtvis placerade i mitten av ett rymligt rum, de är utformade för avkoppling. Sådana modeller präglas av massivitet.

Stor efterfrågan designer bäddsoffa, eftersom det utmärks inte bara av sitt vackra utseende, men också av dess funktionalitet. Sådana modeller innehåller en extrasäng. Ursprungliga armstöd, ovanliga böjda former på ryggen, samt en attraktiv finish perfekt kombinerad, vilket skapar ett verkligt konstverk.

För utföringsformen av en mängd olika kompositioner är idealiska modulmodeller. De innehåller flera delar som inte är fixade till varandra, vilket gör det enkelt att byta plats för att ändra situationen. På grund av de olika geometriska formerna kan sådana soffor nå stora storlekar.

stilar

Moderna designmodeller lockar uppmärksamhet med deras vackra utseende, olika färger och intressanta idéer. De är lämpliga för utföringsformen av olika stilar.

 • Klassiska modeller är idealiska för rymliga rum. De är lyxiga och bekväma, men de kan inte prata med funktionalitet. Ofta är klassiska soffor inte konstruerade för transformation, de har massiva strukturer.
 • Alternativ i modern stil präglas av funktionalitet. De innehåller ofta en mängd tillbehör: ett hopfällbart bord, hyllor för böcker, en minibar eller en plats för koppar.
 • Högteknologiska soffor har en kontrasterande stil. De har kromben med klara och skarpa linjer. Klädsel tillverkas vanligtvis i svartvita färger. Sådana modeller kombinerar ofta bekvämlighet och komfort med modern teknik.
 • Provence-stil soffor personifierar komfort och enkelhet. Många modeller är gjorda i pastellfärger och kompletteras med ljusa blommor. Ett sådant vackert tryck gör interiören mer bekväm och kommer definitivt att lyfta dina sprit.
 • Designermöbler i italiensk stil representeras av ovanliga och djärva alternativ. Sådana produkter kan vara av något slag som skiljer sig avsevärt från de vanliga modellerna. I tillverkningen användes en mängd olika material (tyg, metall, jämnt papper).Soffan i form av en formgivare, som innehåller enskilda element, och också har transformerande rygg ser imponerande ut.
 • Modeller med en ottoman präglas av funktionalitet och bekvämlighet. De har bevarat de östra ländernas traditioner, eftersom de innehåller ett stort antal mjuka kuddar och presenteras utan rygg. Intressanta färger, ett ovanligt val av färger, samt olika former gör det möjligt att hitta den ursprungliga versionen för att skapa en elegant inredning.
 • Alternativ för stoppade möbler i retrostil är idealiska för avkoppling. De kännetecknas av stor storlek, lockar en mängd olika färger, ovanlig form på rygg och armstöd. Designermodeller har behållit det senaste århundradet, om än i en ny tolkning.

Färglösningar

Valet av färgpalett av soffor beror till stor del på väggarnas färg. I den nya säsongen är ljusa nyanser av mjuka designmöbler i mode. Lyxiga soffor i ljusa färger kommer visuellt att förstora rummet. Om du behöver distribuera ett stort rum i zoner, bör du föredra på stoppade möbler av kontrastfärg.

När du väljer en färglösning för en soffa bör du vara uppmärksam på färgen på väggarna i rummet där den kommer att ligga. Rum med vita väggar kan dekoreras med designer soffor i olika färger. Den röda versionen ser bra ut på en vit eller beige vägg.

Fuchsias soffa i ensemblet med lätta möbler och med inslag av inredningen, vars ton motsvarar sin skugga, ser ovanligt och snyggt ut. En orangefärgad modell kommer att se bra ut i ett interiör där det finns mycket lime eller krämtoner.

För avkoppling och rekreation rekommenderar experter att uppmärksamma sofforna blå, blå eller grå. Den jordiska nyansen har samma effekt som den tillhör naturliga färger. Att skapa en mysig atmosfär är att få en soffasand eller brun.

Under den nya säsongen är designers uppmärksam på beige, bärnsten, guld, smaragd, citron, vinröd och körsbärsfärger. Varje alternativ ser attraktivt och original ut.

För att designa soffan harmoniskt sett i inredningen i rummet, är det nödvändigt att komplettera det med dekorativa element i färgen på stoppade möbler.

De mest originella och snygga lösningarna presenteras i videon nedan.

Populära tillverkare

Idag erbjuder många fabriker för tillverkning av stoppade möbler lyxiga alternativ för designer soffor, vilka presenteras i olika former, färger och är gjorda av olika material.

 • Produkterna från den inhemska tillverkaren "Sharm-Design" är i stor efterfrågan., som inte bara erbjuder originala modeller av stoppade möbler, men också funktionella, bekväma och eleganta soffor. Utmärkt kvalitet, original design till ett överkomligt pris kommer inte att lämna någon likgiltig. Företaget erbjuder ett brett utbud av raka, hörn soffor, soffor och soffor.
 • Det ryska företaget Anderssen är engagerad i produktion av exklusiva designermodeller. I sin katalog hittar du färdiga kits för att dekorera barn, sovrum och vardagsrum, soffor med rak, hörn och modulär design. Du kan beställa en original soffa med hänsyn till dina önskemål. Designers of a brand gör stoppade möbler av den enskilda beställningen.

Moderna modeller

I dag i butikerna hittar du ett stort utbud av möblerad möblerad design, vilket lockar uppmärksamhet av utmärkt kvalitet, bekväm design, ovanlig och fashionabel design.

 • Bland köpare kallas soffan "Rhine" ("Mars 3"), som är gjord i klassisk stil, med stor efterfrågan. Denna modell präglas av mångsidighet och praktiska egenskaper. Det kommer att bli ett utmärkt val för en familjeförtid eller för en natt sömn. Soffa "Rhine" är utrustad med en pålitlig transformationsmekanism "eurobook". Vårblocket "Bonnel" har ortopediska egenskaper, vilket garanterar utmärkt vila och avkoppling.
 • Om du letar efter en funktionell soffa med ett intressant utseende, bör du titta på modellen "Kapitone", gjord i den stalinistiska stilen. Detta alternativ användes ofta för att dekorera sovjets eliters vardagsrum och kök. Den långa modellen med en fyrdelad vagn är gjord av bokträ. Lyxiga figurerna armstöd och snidade ben ser elegant och attraktivt ut.

Soffa "Kapitone" presenteras i direkt och vinkelform. Hög rygg är höjdpunkten i modellen. Inbyggda hyllor och nischer kan dekoreras med speglar. I form av stoppning används ofta både läder (både naturligt och artificiellt) samt tapestrytyger dekorerade med sovjetiska ornament eller fleecy material.Valet av färger är helt individuellt.

Idéer för placering i inredningen

Designer soffor är lyxiga alternativ för stoppade möbler, som ofta blir nyckelelement för att skapa en unik inredning.

Ett utmärkt val för ett litet rum är en hörnssofa - tack vare dess funktionalitet. Vinkelformen gör att du kan skapa olika alternativ. Soffans sidor kan vara samma eller olika längder, även halvcirkelformade former. Tack vare den praktiska omformningsmekanismen blir den lätt till en sovplats. Det här alternativet är idealiskt för lägenheter med ett sovrum, eftersom det ger dig möjlighet att organisera vardagsrummet intelligent.

Ett mycket intressant alternativ - två soffor i ett rum (i stället för en massiv). Det är perfekt för vardagsrummet. Två soffor kan ordnas enligt följande:

 • Två identiska produkter (motsatt varandra) skapar en spegelbild. Ett bra alternativ för en modern tidsfördriv med ett stort företag.
 • Sofforna runt en vägg ser vacker ut i ett ensemble med ett soffbord eller en eldstad i mitten. Det linjära arrangemanget är lämpligt för ett rymligt vardagsrum.
 • För zoning ett rymligt rum, är soffor ofta tillbaka till varandra. Detta alternativ kan användas för vardagsrummet, som kombineras med köket.
 • Arrangemanget av soffor i rät vinkel är möjligt för ett rymligt vardagsrum - för distribution till zoner.
 • För ett rymligt rum lämpligt arrangemang av soffor med bokstaven "P". I mitten kan du sätta ett litet soffbord.

Designer soffa i mitten av rummet kommer att vara höjdpunkten i alla interiörer. Det hjälper till att introducera nya färger och kombinera olika designelement i inredningen. I mitten av rummet kan du lägga en vinkelmodell eller en produkt med låg rygg. Det perfekta tillägget blir ett elegant soffbord.

I vardagsrummet kan en liten soffa placeras nära ett stort fönster, men ryggen ska inte vara mycket hög. För utförandet av kinesisk stil är detta alternativ det mest lämpliga. Det skapar en känsla av volym och låter dig spara utrymme.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum