Soffor från Living Sofas möbelfabrik

Soffan anses vara mitt i rummet, eftersom det är på det att människor så ofta tar emot gäster eller bara gillar att koppla av. Det är soffan som kompletterar designen av rummet, vilket ger den extra chic och perfektion. Uppgiften som varje ägare möter är att samtidigt välja en vacker, högkvalitativ, bekväm och lämplig för inredningens allmänna stil. Alla dessa egenskaper kombinerar perfekt soffor från Living Sofas möbelfabrik.

Särskilda funktioner

Under de långa åren har Living Sofas möbelfabrik etablerat sig som en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter. De soffor som presenteras i ett brett sortiment är mångsidiga, multifunktionella, bekväma för att leva och vila på varje familjemedlem. De är utformade för att fylla sina ägares liv med mysighet och maximal komfort.

Företaget erbjuder möbler och tillbehör av olika mönster och hög kvalitet. Många modeller är slående i sin mångfald: hörn, modulära, raka soffor, stolar, stolar, tillbehör, olika kuddar.

Fabriken skapar modeller, med hänsyn till de enskilda kundens individuella preferenser.

Köparen kan enkelt välja sig möblerna med någon transformationsmekanism, den lämpligaste storleken - i enlighet med deras personliga preferenser. "Levande soffor" kombinerar underbara modeller i deras modeller både formlighetsform och stilens stil, harmoniskt "spelar" med färger. Dessa produkter kännetecknas av högsta pålitlighet och hållbarhet.

Med en mängd olika storlekar kan du placera en möbel även i det minsta vardagsrummet, samtidigt som du sparar maximal utrymme. Om ditt rum är av imponerande storlek finns det många stora och medelstora alternativ i intervallet.

Populära modeller

Modellprogrammet presenteras av de mest olika produkterna. Katalog med soffor är rik på modeller av olika konfigurationer som enkelt kan transformeras.Det finns många raka, hörn, modulära soffor, fåtöljer, fåtöljer, sängar, tillbehör till möbler. Alla modeller kombinerar perfekt kvalitet och komfort. Det är värt att överväga de mest populära modellerna.

MOON 016

Skulle vara särskilt uppmärksam på MOON 016. Denna modell är annorlunda eftersom den innehåller ett stort antal moduler, varav du kan göra om trettio alternativ för soffkonfigurationer. Sällskapets särdrag är olika grader av mjukhet, de är ortopediska bekväma för att sova. Modellen är multifunktionell och har en sittgrupp, stol och hörnmoduler med inbyggd bänkskiva. Denna modell är tilldelad ett silvermärke av kvalitet.

Martin

En mycket populär modell är också soffan "Martin", som kombinerar oöverträffad stil och maximal komfort. Det här är en soffa av liten storlek, det är lämpligt för ett litet rum, men det kan perfekt rymma två sängar i ett demonterat tillstånd. Den har ett fack där du kan dölja sängkläder. Denna produkt är väldigt lätt att demontera och montera. Soffa "Martin" är den mest kompakta bäddsoffan.

MOON 107

Ett av de populära alternativen är modellen MOON 107. Det här är en vinkelsoffa, som är utrustad med en transformationsmekanism "delfin". En hållbar ram ger designens tillförlitlighet, sovaren skapas genom att kombinera soff sektionen och utdragbar del.

Levereras med en madrass topper, vilket gör att du kan spara det ursprungliga utseendet på soffan omklädsel under en lång tid. Modellen är mycket bekväm att sova - på grund av närvaron av en kombination av vårslanger, vilket ger strukturen mest elasticitet och komfort.

MOON 111

Slaget på försäljningen är MOON 111-modellen. Det skiljer sig från oöverträffad komfort och praktiska egenskaper, extraordinära elegans av former. En sådan produkt organiserar perfekt utrymmet - och blir samtidigt hjärtat av alla inredningar.

Det modulära transformationssystemet "dragspel" inkluderar soffmoduler, canape-moduler, hörnmoduler och en bänk. Tack vare det här systemet kan soffan enkelt omvandlas till en säng, kuddarna ger en bekväm plats för händerna, och modulerna har varierande grad av lönsamhet, vilket skapar idealiska förutsättningar för att leva och spendera tid.

MOON 084

Speciellt anmärkningsvärt är MOON 084-modellen, som är en innovativ tolkning av den klassiska soffan. Hon blev vinnare av den nationella utmärkelsen inom industriell designmöbler "Russian Cabriole", vann Grand Prix. Dessa möbler uttrycker trenderna i moderna tider och kombinerar fusion av stilar.

Modellen kommer harmoniskt att passa in i någon formgivning, eftersom den visar stilens elegans och klarhet i former. På sådana möbler kan du koppla av och sova.

Armstöden har smidigt böjda linjer som ger modellen en extraordinär charm. Men de är tillräckligt breda för att lägga en kopp kaffe på dem - och bara koppla av. Transformationsmekanismen är "dragspelet". Ortopediska baser av designen skapar optimala sovförhållanden.

Tips för att välja

Det är nödvändigt att närma sig valet av en soffa så allvarligt som möjligt, eftersom det inte bara är en möbel men en riktig viloplats för hela familjen. Det ska vara bekvämt, högkvalitativt och vackert. Här är några tips som hjälper dig att välja en soffa efter din smak:

  • Först bör du bestämma dimensionerna, färgen, strukturen, modellen, mönstret. Du måste bestämma med vilken mekanism den valda modellen kommer att vara. Det är nödvändigt att kontrollera om ramen är stark mot soffan så att den står fast, inte knäcker.
  • Därefter bör du kontrollera styrkan på klädseln om det finns några brister. Högkvalitativ klädsel garanterar långsiktig drift av möbler. Det är nödvändigt att bestämma om soffans mekanism - oavsett om det kommer att vara en rulla-soffa, en modul eller en soffebok. Valet av mekanism beror på vilka funktioner du vill se i de utvalda möblerna.
  • Det bör klargöras vilket fyllmedel som används. Det beror på fyllmedlet hur bra produkten kommer att hålla sin form, oavsett om den blir mindre vacker. Mycket ofta används en syntetisk vinterare, hallcon och holofiber som fyllmedel, de är ganska tillförlitliga och behåller möblernas utseende väl.
  • Mycket viktiga kriterier vid val av soffa är en bekväm form, en snygg look, eftersom det här är möbler under lång tid, borde det inte vara felaktigt. Försiktighet bör säkerställas för att materialet från vilka möblerna är gjorda är säkra. Med alla dessa funktioner kan du välja en högkvalitativ, bekväm och pålitlig soffa som kommer att tjäna dig länge.

recensioner

För att förstå hur bra den produkt du köper är bör du läsa kundrecensionerna. Ägarna noterar att möblerna som köps på Living Sofas möbelfabrik är extremt bekväma, funktionella och högkvalitativa jämfört med andra produkter.

Många köpare säger att de inte bara gillar varorna själva, utan också cheferna som erbjuder hjälp att välja möblerna. Köpare glad snabb leverans. Monteringsspecialister är också kvalificerade, de monterar soffor snabbt och noggrant.

Ägare av sådana produkter har uppskattat produktens kvalitet. De påpekar att de inte har mött en bekvämare soffa, det är ett nöje att sova och vila på den. De är nöjda med form av möbler, mått, inredning, tillbehör, liksom det faktum att många modeller är ortopediska tänkta.

Det bör också nämna priset på varorna. Kostnaden varierar. Oftast noterar köparna att priset på de mest intressanta modellerna fortfarande är högt. Men om du tar hänsyn till varornas kvalitet kan det noteras att priset är ganska acceptabelt.

Precis som med någon produkt har sådana produkter också negativa recensioner, där köpare säger att den inköpta produkten snabbt byttes, inte fyllmedlet håller formuläret.

Men sådana recensioner är extremt få, vanligtvis köpare är mycket nöjda med de nya möblerna.

Läs mer om sofforna från fabriken "Living Sofas" du kommer att lära av följande video.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum