Sofforfabrik Ormatek

 Sofforfabrik Ormatek

Morgonindustrin erbjuder idag ett stort utbud av möbler för att sova och vila, men de mest populära av dem är fortfarande soffor. Denna multifunktionella möbelattribut kommer snabbt att göra ditt vardagsrum till ett sovrum. Soffa - en nödvändig sak för varje lägenhet. Du är överens om att du efter en hård dags arbete ofta vill koppla av på en bekväm och bekväm möbel, därför måste du medvetet närma sig sitt val.

Särskilda funktioner

Ormatek är ett av de största företagen som producerar sängar, madrasser och andra sovande tillbehör i Ryssland. Idag, tack vare hennes 16 års erfarenhet, står hon självklart bland ledarna inom möbelindustrin. I sortimentet av tillverkaren tillhandahölls många soffor av olika mönster och mönster. Uppgiften för företaget är inte bara att sälja sina produkter, men för att hjälpa dig att förverkliga drömmarna om det perfekta sovrummet.

Företaget "Ormatek" erbjuder flera serier moderna soffor i textilklädsel för alla smaker. En serie lyxiga bäddsoffor baserade på pålitlig och lättanvänd mekanism "Othello". Sängen förvandlas tillsammans med kuddar och ryggstöd, som du drar på dig själv. Byggnadsfjädrarna gör att du kan lägga ut och montera soffan utan några speciella svårigheter, och tack vare dess styrka är möblerna lämpliga för långvarig daglig användning.

För ett antal modeller används eurobok-mekanismen, där sätet flyttas framåt.

Ormatek använder velour som material för klädsel. Detta är ett av de bästa textilmaterialen för klädsel. Tyget är mjukt och smutsigt vid beröringen. Möbler velour från andra klädseltyper är av hög kvalitet, hållbarhet och enkel underhåll.

I produktionen av soffor i företaget är en serie unika madrasser Synergy. Anatomiska madrasser har ortopediska egenskaper, upprepar kroppens kurvor och minskar belastningen på ryggraden, men stöder kroppen och är mjuk nog med bättre kvalitet.Företaget "Ormatek" ger kunderna möjlighet att självständigt välja en madrass för vilken modell som helst i soffan.

Mer detaljer om funktioner och fördelar med soffor kommer Ormatek att berätta följande video.

sortiment

Företaget erbjuder ett brett utbud av madrasser och soffor med olika färgkombinationer, vilket gör att du kan välja möbler som passar alla inredningar. Ormatek lanserar två huvudlinjer av Easy och Synergy soffor.

lätt

Den prisvärda linjen var avsedd för små rum. Fördelarna med sofforna i serien är att designen och dimensionerna gör det möjligt att omvandla soffan till en bekväm säng och göra vardagsrummet till ett mysigt sovrum. Linjen innehåller flera modeller i: Easy Home, Easy Light, Easy Rest. Låt oss titta närmare på var och en av dem.

Lätt hemma

Ormatek ger två typer av Easy Home: Hård (Hård) och Middle (Medium Hard). Den eleganta, moderna designen av en soffa kombineras med dess multifunktionalitet. Modellen har en ganska rymlig låda för att lagra kläder under sätet, liksom avtagbara armstöd.

Bäddstorleken i rakt form är 150x200 cm. Soffans djup vid vikning når 100 cm.Dekorativa element och ben i en soffa med standardfärg på wenge.

Köparen kan välja färg på ryggstödet på soffan: kontrast eller i hela soffans färg.

Lätt ljus

Easy Light är en mer raffinerad modell i hela serien. Under sätet finns också en rymlig låda för saker, benen är förkromade, sängens sovvägg består av två delar. Måtten i den utfällda formen når 140x205 cm, och designen gör det enkelt att vika och fälla upp soffan.

Easy Light and Easy Home-modellerna bygger på "Eurobook" -transformationsmekanismen.

Enkel vila

Den trendiga Easy Rest-modellen är en soffa soffa, det har också två hårdhetsalternativ: Mjuk och Hård. Dessutom kan du välja en version av designen: med ett huvudbräda åt höger eller vänster. Det finns också flera alternativ för sängens längd - 162 cm och 192 cm. Modellen kan placeras längs väggen, vilket väsentligt bidrar till att spara utrymme för en liten lägenhet.

Kromben, huvuddelen av soffan är tillverkad med hjälp av EVS 500 fjäderblock.

Var och en av de tre modellerna på linjen passar perfekt in i ett rum eller ett litet rum, och tack vare olika färgpaletter kan du välja en soffa som passar in i interiören.

Synergy

Synergy-seriens särdrag är att de bygger på innovativa anatomiska madrasser. Madrassernas unika egenskaper beror på deras bekvämlighet, de viks ihop med soffan utan att förlora sina egenskaper. Företaget producerar fem modeller i serien: Synergy Ergo, Synergy Grace, Synergy Compact, Synergy Slim och Synergy Life. Kärnan i varje modell är "italiensk hopfällbar säng" ("Othello") mekanism.

Låt oss vara uppmärksamma på två modeller av serien:

  • Den mest populära modellen är en multifunktions soffa för att sova Synergy Life.. Armstöden är gjorda i form av bänkskivor och är monterade på sidan med hyllor där du kan lagra böcker, tidskrifter eller andra bagage som behövs för vila. I kuddarna på baksidan finns en plats att lagra linne. Komplett med en soffa finns två små kuddar.

Sängdimensioner i utfälld form kan vara 214x206 cm.

  • Synergy Ergo-modellen är inte lika enkel som det verkar. I soffans armstöd är en rymlig nisch där du kan dölja kuddar, sängkläder. Tre sätt att fixa huvudstöden gör att du kan välja landningshöjd för din höjd. Mått - 213x210 cm. Satsen innehåller en dekorativ kudde.

Synergy-produkter är i allmänhet den perfekta lösningen för en lägenhet inredd i stil med ett loft eller modernt.

Madrasser för soffor

Efter att ha studerat konsumenternas åsikter, företaget Ormatek utvecklade en speciell serie madrasser för soffor. När du beställer en soffa, kan du välja från katalogen en av de tre modellerna av anatomiska madrasser som presenteras i katalogen. De skiljer sig åt i hårdhet och anatomiska egenskaper:

  • Bland modellerna som presenteras i katalogen finns nya artiklar: Orto Synergy Memory, Synergy Hard (medium hårda madrasser), Synergy Middle (High Hardness) och Synergy Soft (låg hårdhet). Alla modeller av Synergy madrasser är 16 cm höga och klarar en belastning på 110 kg. Förutom madrassernas styvhet i denna serie skiljer sig i lagens sammansättning, vilket gör att du kan välja den perfekta produkten.
  • Förutom den nya serien av madrasser innehåller sortimentet även gamla modeller: Madrass Konfy 7 cm i höjd och kan tåla upp till 140 kg. Prima Plus är också 7 cm lång, men klarar upp till 110 kg. Och till sist, modellen Softy Plus 6 cm i höjd med en last på upp till 90 kg. Var och en av dessa varor har medelhårdhet.

recensioner

I allmänhet är recensioner på företagets varor "Ormatek" positiva:

  • Köpare säger bra design, komfort och funktionalitet.
  • En viktig faktor för moderna användare är hastigheten på bearbetning och orderleverans.
  • Bolagets prissättningspolitik fokuserar också på konsumenter med olika budgetar och producerar från överkomliga varor till premiumprodukter.

När det gäller soffor är recensionerna också mest positiva. Köpare av lyxiga soffor noterar att produktens kvalitet och design fullt ut motiverar priset.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum