Sofforfabrik "Formula soffa"

Formulären av en sofffabrik tillsammans med de tyska experterna skapar bekväma och vackra möbler. I hjärtat av varje modell är vården. "Sofaens formel" är en fabrik som erbjuder konsumenterna prisvärda lädersoffor och stolar.

Särskilda funktioner

"Sofa Formula" är en del av MZ5-gruppen, därför är möblerna hos en sådan fabrik utmärkad av tysk kvalitet och unik, men praktisk design. Tillsammans med specialister från Italien och Tyskland skapar företaget nya högteknologiska projekt som gör den här möbelfabriken till en av Europas största.

Företaget har följande funktioner:

 • Alla material och tillbehör köps i bulk eller tillverkas inuti fabriken. Detta gör att du kan hålla priserna på en acceptabel nivå och felsöka storskalig produktion, samtidigt som du behåller kvaliteten.För att förlänga livslängden för sina produkter ställer fabriken strikt kontroll och urval av allt material som är inblandat i skapandet av soffor. Det producerar egna transformationsmekanismer.
 • Användningen av innovativ teknik vid montering av stoppade möbler gav fabriken till en ny nivå - Alla produkter uppfyller europeiska standarder för kvalitet och komfort, men förbli överkomliga.
 • När det gäller att fylla stoppade möbler, Köparen kommer att kunna välja det lämpligaste styvhetsalternativet.. Företaget erbjuder tre typer - mjukvara, balans, högtalare.
 • Så att de mjuka elementen i sofforna uppfyller alla krav, Experter använder en specifik metod för att lägga polyuretanskum och syntetisk vinterare. Dessa material staplas i lager. På detta sätt kan du uppnå olika nivåer av mjukhet och förhindra för tidig deformation.
 • Alla motstående material som fabriken mottar från Brasilien och Italien. Efter mottagandet är de alla certifierade och utsatta för säkerhets- och motståndstester.

För att skapa en elastisk bottenstol, applicera två alternativ för fjädrarna:

 • "Snake";
 • gummi tygremmar.

Det andra alternativet kan ge betydande bekvämlighet.

Ramar är endast gjorda av naturligt trä. Barrträd används som underlag, liksom björkplywood. Denna kombination av material ger designlättheten, men samtidigt - hög hållfasthet. De flesta modeller har i sin plocklåda för att lagra sängkläder. Den är gjord av laminerad spånskiva, vilket gör den väldigt praktisk.

Mer detaljerad om funktionerna och fördelarna med soffor från fabriken "Soffans formel" kommer att berätta följande video.

typer

"Sofaens formel" erbjuder sina kunder flera alternativ för utförande av soffor. Huvudgrupperna är vinklade och raka modeller. Det finns en storleksklassificering:

 • För små utrymmen passar modeller "Polo Lux" och "Rhine Lux".
 • Av de stora modellerna kan identifieras "Raymond". Detta är ett hörnstycke med en koncis design. Den är perfekt för moderna interiörer, minimalism.
 • För mer lyxiga interiörer och stora vardagsrum erbjuder fabriken Bryggen och Dresden. Avrundade former och närvaro av kuddar skapar en hemliknande atmosfär.
 • För eleganta interiörer väljer många vinkelmodellen "Capri". Om så behövs, till en sådan soffa, kan du hämta en stol i samma stil.

Transformationsmekanismer

Produkter som används för sådana soffor är gjorda av höghållfast stål och har inga skarpa hörn. Mekanismerna testas för hållbarhet. Tillverkare garanterar nästan ett decennium av deras livslängd.

Det finns följande populära alternativ:

 • "Hessen". Livslängden för denna mekanism är 15 år. En sådan period bestäms av test i 5000 cykler av vikning och utfällning. Mekanismen är utformad så att den under sömnen fördelar belastningen och håller kroppens anatomiska kurvor.
 • "Superknizhka". Denna mekanism är lättast att förvandla och en av de mest praktiska. Vid utveckling bildas en helt jämn sovplats med en ortopedisk effekt, som tillhandahålls av fyllmedel och korrekt utvald mjukhet. "Superbook" kommer att vara det perfekta alternativet för små lägenheter och rum.
 • "Evroknizhka" skiljer sig åt med enkel drift och lika stor kaj, liksom den tidigare mekanismen.På samma sätt är "eurobook" lämplig för små lägenheter, från en vanlig soffa till en stor dubbelsäng. Den främsta fördelen med denna mekanism är också att den har en stor låda för lagring av sovande tillbehör.
 • "Dolphin". Transformationsmekanismen "delfin" ger en perfekt platt sovare. Tack vare fjädrar och mjuka delar skapas en ortopedisk effekt, ryggraden stöds.
 • Tik-Tak är en ny generation av Eurobooks. Huvudskillnaden är att när soffan omvandlas till en säng, beskriver mekanismen en halvcirkel.
 • Fåtölj. Detta är en ny generation av platser som ger komfort och avkoppling. Stolen har flera positioner. Koppla av - bekvämt läge i viloläge, som regleras av ett specialhandtag, gungstol och roterar 360 grader. Dessa två funktioner gör stolen nästan en attraktion för små barn. Alla positioner i mekanismen är helt säkra.
 • "Accordion Next". Ny version av mekanismen "dragspel". Huvudskillnaden mellan modellerna är låsets utformning, vilket i den nya versionen av mekanismen förenklar processen för driften.Kaften lämnar sig, det räcker att dra för en speciell slinga.

Produkten har en platt yta och en rymlig låda.

tyger

Mångfalden av texturer och färger gör mötesmöjligheterna svårare. Fabriken erbjuder ett brett utbud av material för alla smaker:

 • Äkta läder. Läder soffor - oftast kontorsstil, men många väljer ett val för detta material och för lägenheter. Detta val är motiverat av de obestridliga fördelarna med detta material - hög hållfasthet, slitstyrka, lätt underhåll, fast utseende.
 • Konstläder. Budget, men vackert alternativ. Konstläder är lätt att rengöra, kräver ingen speciell vård, allergivänliga. Den enda nackdelen med kozhzama och naturläder kommer att vara en begränsning i valet för dem som har husdjur.
 • velour. Den mest nyckfulla och nyckfulla i vårdmaterialet. Velour förlorar väldigt snabbt sitt ursprungliga utseende.
 • flock. Bekväm att röra, men mer motståndskraftig mot yttre påverkan tyget. Varken vattnet, solen eller ens husdjur kan förstöra soffans plagg. Den enda minus av flocken är den snabba absorptionen av alla luktar.
 • Jacquard. Ett av de mest hållbara och lättvårdande materialen.Det är motståndskraftigt mot yttre påverkan och sprickor.
 • Chenille. Slitstarkt material, beständigt mot pellets och scuffs, olika yttre påverkan.
 • Microfiber. Suede-liknande tyg under lång tid behåller sitt ursprungliga utseende, är resistent mot fukt.

Populära modeller

De mest populära modellerna betraktas som "Bremen", "Rumer", "Arizona", "Leipzig", "Outlet".

"Leipzig"

Utmärkande egenskaper hos denna modell - komfort, avrundade detaljer. Modellen representeras av två typer - vinkel och raka versioner.

"Bremen"

Nog fast och stor modell. Den presenteras i två versioner - hörn och raka soffor. Ryggen är gjord i form av kuddar som kompletterar de avrundade armstöden.

Soffan omvandlas till en stor, bekväm säng.

"Arizona"

En av de intressanta och ovanliga modellerna. "Arizona" har inga armstöd. Hela kompositionen är som en blomma. Efter omvandling blir soffan en sovplats. Modellen har en rymlig låda för sängkläder.

recensioner

De första recensioner som finns på Internet när du begär en "Formel för en soffa" är uteslutande positiva svar.Köparna uppskattar inte bara kvaliteten på sofforna, utan även arbetet hos anställda i butiker, servicecenter och leveransservice.

Det är värt att notera att företaget påbörjar alla kostnader för transport och montering. En extra bonus är garantin för sofforna.

Genom kvaliteten på transformationsmekanismerna, montering och bekvämlighet beräknar kunderna fabriken med höga betyg. Många säger ett rikt utbud av material och färger.

Speciellt mycket recensioner lämnas i tacksamhet av kompetent utbildade butiksassistenter, som avslöjar alla fördelar med möbler och tvivlar på kundernas tvivel, och stöder också service på europeisk nivå.

Självklart finns det negativa recensioner. Vanligtvis är de associerade med några mindre brister eller fel som snabbt korrigeras med hjälp av ett servicecenter.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum