Moon soffor

Soffan är ett nödvändigt element i livet. På den sover, vila, titta på TV och läsa. Fritidsalternativ räknas inte, för i varje hem finns sådana stoppade möbler som ger värme och komfort.

Månas soffor möter kvalitetskrav och är överkomliga för att bli en del av inredningen i nästan alla hem.

Fabriksfördelar

Moonprodukter monteras på Living Sofas stoppade möbelfabrik. Dess obestridliga fördelar är kvalitet, modern teknisk utrustning för produktionsbasen och ett kreativt sätt att skapa varor.

Kvaliteten garanteras av diplom och certifikat av internationella möbelutställningar, som till exempel National Award "Cabriole".

7 foto

Utrustning för tillverkning av möbler ligger på ett område på mer än 80.000 kvadratmeter, det sysselsätter professionella inom sitt område.Sedan grundandet av företaget, och det är år 1994, är "Living Sofas" inte sämre än konkurrenter på marknaden och producerar moderna stoppade möbler i enlighet med bolagets policy.

Företaget ständigt utvecklas, spårar kundernas önskemål och finner ett tillvägagångssätt för var och en av dem. Mångfald stöds av den ursprungliga linjen av hörn soffor och modernisering av gamla samlingar.

Att göra högkvalitativa material av högkvalitativa och bekväma saker som kommer att hålla i många år - det är det som skaparna av soffor, fåtöljer, ottomaner och många tillbehör från Månens företag strävar efter.

typer

Alla Moon-soffor är "levande" tack vare speciella rörliga element. Med hjälp kan du ändra möblernas konfiguration för att uppnå ett stort antal (cirka femtio) olika alternativ. Det finns soffor raka, vinkliga, modulära och ortopediska, utformade för bekvämt stöd i ryggraden under sömnen.

Raklinjer

Den raka soffan är den vanligaste, utan böjningar och moduler. Det är lätt att placera det längs någon vägg, men inte nödvändigtvis där, eftersom det inte är picky om platsen och kommer lätt att passa i hörnet eller i mitten av rummet.

hörn

Hörnet är en soffa med två huvudfack som bildar hörnet. På grund av sin form kan den placeras i ett hörn eller placeras i mitten av ett stort rum, visuellt fördela det i två funktionella områden.

modulära

Modulös soffa är monterad från flera delar. Alla dess element är oberoende och placeras i slumpmässig ordning. Det finns en hel del kombinationer, liksom element - det här är armstöd, ryggstöd, extra vadderade pallar och överlägg, som kan användas som bord för koppar och vaser.

Typer av mekanismer

Mekanismen är en metod att förvandla en soffa till en sovplats och tillbaka. Enligt externa likheter med vissa föremål fick de lämpliga namn.

Evrosofa

Ett enkelt och bekvämt sätt att sönderdela ett ställe att sova. För att sätta soffan i en säng behöver du bara trycka på kanten på baksidan från topp till botten. Den djupa sitsen hjälper till att ta lasten bakifrån och slappna av. Avkopplande effekt uppnås med hjälp av en speciell bas, som är en kontur av stål, till vilken speciella ortopediska band av benthook björk läggs till.

sedafleks

En liten soffa, utrustad med denna mekanism, blir lätt till en säng för två personer. När du har släppt soffan från kuddarna måste du slinga upp mot dig. Efter alla manipuleringar kommer ett annat fack att visas från nischen.

Ramverket från starka stålrör hjälper en konstruktion att inte förlora hållbarhet och styvhet. Vid huvudet och ländryggsektionen finns en gitter av bentwoodbjörk. Vid foten av mekanismen - elastiska möbelbälten.

"Flytande vilstol"

Det fungerar så här: upprepa kroppens konturer, stolen ändrar ryggens och sätets vinkel. Du behöver inte göra någon fysisk ansträngning. Rygg har en bekväm nackstöd som kan justeras. För att ändra hastighet och mjukhet av förändringar finns det en specialspak under varje sittplats.

Golvet eller mattan kommer inte att påverkas av användningen av stolen. Under basen finns inbyggda rullar, stoppade i syntetisk beläggning. De låter dig enkelt röra stolen och samtidigt lämna inte repor och bucklor.

"Book"

Soffor av denna design är mycket populära: du kan sitta på dem, sova, ligga i något bekvämt läge och inte känna obehag.För att expandera det, höja sätet, och när mekanismen avger ett karakteristiskt klick på mekanismen - de sänker dem.

"Dragspel"

Som ett musikinstrument består det av tre delar, på en av dem sitter och resten är vikta som en rygg. "Dragspelet" utspelar sig enkelt: sätet drar framåt på samma nivå som dubbelbacken.

"Dolphin"

Konstruktionen kommer inte att orsaka svårigheter i aggregatet, eftersom den består av endast två delar. Det ser bra ut i stora rum och tar inte upp mycket utrymme i rum, där utan det finns redan lite ledigt utrymme.

Till exempel kommer soffdolfinen att stå i köket.

Det utspelar sig så här: under sätet finns ett speciellt block som måste dras ut tills det stannar och sedan dras upp och mot sig själv så att den andra halvan av sovplatsen kommer fram.

"Evroknizhka"

Fördelarna är ett enkelt sätt att utveckla (barn och äldre kommer att klara det) och rymliga linnenfack. Ytan för sömn är slät, utan veck och stötar. För att förbereda sängen drar sätet över tills baksidan sänks ner i den lediga nischen.

strömavtagare

Enligt fällningstekniken liknar soffan euroboken, men den förvandlas lite annorlunda. Han har inga rullar, och vid vikning av sätet och mekanismen berör inte golvet.På grund av denna designfunktion kallas soffor med strömavtagare bland konsumenterna "walking".

Även med lång användning sliter mekanismen extremt långsamt.

"Lit"

Det skiljer sig från sina kamrater, eftersom det är lätt att göra en bekväm säng för en person ut ur den, och att placera armstöden på något lämpligt sätt, inklusive att vända nittio eller flera grader. Baksidan av soffan är rörlig, men sömn erbjuds på sätet.

Modulära system

Sådana system har inte en strikt konfiguration eller en enda mall för alla. Storleken och formen bestäms av köparen, beroende på vilka moduler som erbjuds honom. Den obestridliga fördelen är också det faktum att soffan från modulerna kan monteras oberoende eller kontakta en specialist från möbelsalongen. Varje modell är unik, och storleken beror helt och hållet på kundens behov.

Men detta val stoppar inte - modulära system är fasta och fria. De skiljer sig åt i styvheten för att fästa elementen mellan sig och förmågan att ändra något i den färdiga soffan.

Ett fast system har inte ett sådant tillfälle: alla delar är ordentligt knutna till varandra, så det är omöjligt att demontera möbler utan specialverktyg eller specialist.

Ett fritt modulärt system gör tvärtom det möjligt att experimentera och ändra soffans form beroende på ägarnas mål och önskemål. Varje del av soffan kan användas som en fristående möbel, oavsett dess ursprungliga syfte.

Material och färg

Utseende är av stor betydelse när man väljer möbler. I grund och botten ser köparna först ut på "kläderna" och tittar på de modeller som passar dem i färg, rumsdesign, material som används och kvaliteten på ytorna.

De gör sofans "ansikte" unikt och behagligt för ögat med hjälp av olika material. Dessa inkluderar läder-variant (naturliga och artificiella, ekokozha, vandalsäker beläggning), velour, jacquard, matta, skotchgard, flock, Chenille och tyg.

Påfyllningen av soffan är vald beroende på vem som ska sova på den, där de ska sätta soffan och vilken funktion den ska utföra inomhus.

För personer med ont i ryggen är det bättre att välja ortopediska madrasser och ramar som minskar belastningen på ryggraden. Mjukheten eller styvheten i soffan regleras genom användning av olika madrasser.

Moon Company erbjuder sina kunder följande typer av möbelfyllning:

 • Vårblock "Bonnel". Skillnader i mjukhet, hållbarhet, hållbarhet, bra fuktutbyte, praktiska och ljudisolering.
 • Oberoende springblock. Varje vår är ett separat element, på grund av vilket ytan helt följer kroppens konturer och gör sömnen bekväm. Blocket har också en positiv effekt på ryggraden, som inte är belastad hela natten och är i rätt läge.
 • Polyuretanskum (PPU). Bulk och elastiskt material. Distinguisher polyuretanskum med ökad elasticitet och hög elasticitet. Dessa egenskaper uppnås med hjälp av en komplex komposition och följaktligen en inhomogen struktur. Den består av porer eller celler som godtyckligt böjer sig under en persons vikt. Populär på grund av slitstyrka och hållbarhet.
 • Naturlatex. Hevea juice tillsätts till den (en växt som växer i troperna, huvudkällan till gummi). Produkter från det förlorar inte sina egenskaper i mer än tjugo år. Av dem i luften och vatten kommer inte att falla i skadliga ämnen, dessutom har de en desinfektionseffekt.

Ytan verkar "andas" tack vare en speciell struktur som liknar honeycombs.

 • Frigolit. Det här är lätta bollar som är gjorda av polystyren och skumar det. Bollarnas storlek varierar. Materialet används för packning av påsar, ottomaner, stolar och andra saker som inte har en stel ram. Beständig mot ingrepp av kemikalier och plötsliga temperaturförändringar. Skillnader i enkelhet och bekvämlighet av drift.
 • Periotek. Den har en stor volym, den innehåller en mycket högkvalitativ polyesterfiber. Periotek ger perfekt form på grund av förmågan att återhämta sig från skador. Det används för att ge mjukhet till övre locket på soffor och sängar, ryggar, säten och andra delar av stoppade möbler.

Genom sina egenskaper är perifek ofarligt för naturen och miljön, eftersom det inte innehåller lim. Säker för allergiker.

 • Uppfyllnadspolyester. Det är också ovävt och består av syntetfibrer. Fibrerna är bundna under värmebehandling. Sintepon används som bas för klädsel för att ge extra volym. En mjukare yta gör det andra lagret i madrassen och kudden.Det är mjukt och behagligt att hålla kontakten länge, oavsett hur många år den används.

dimensioner

Soffor köper för olika rum och ändamål. Vissa människor behöver kompakta småstora produkter som passar mellan kylskåp och matbord. Någon föredrar att stanna med alla bekvämligheter och han är inte nöjd med allt annat än "jätten" över muren. Därför utvecklar tillverkare av soffor en mängd olika modeller, både små, designade för två eller tre personer och stora, där du kan ta emot många gäster.

Det bör noteras att det inte finns någon enda standard som skulle reglera storleken på stoppade möbler.

Vissa tillverkare producerar en dubbel soffa med en längd på cirka en och en halv meter, medan andra företag specialiserar sig i stora möbler upp till två meter. När man väljer en modell bör man ta hänsyn till att soffan inte ska uppta allt ledigt utrymme, blockera utlopps- och balkongdörren och också störa promenad runt rummet.

Experter rekommenderar innan du köper för att mäta det tilldelade området, hitta ett lämpligt alternativ eller beställa en individuell montering från tillverkaren.

Populära modeller

Populära modeller lockar först och främst framträdande utseende, användarvänlighet och tillförlitlighet hos vikningsmekanismen. De flesta köpare behöver en vacker högkvalitativ sak, vilket kommer att vara ett utmärkt tillskott till interiören och kommer att hålla i många år utan störningar och klagomål.

Chester, Baxter, Karina och Baron soffor uppfyller helt och hållet dessa krav.

Baxter

Baxters ram ramas av massivt trä. Äkta läder används som klädsel. Den är dekorerad med en dekorativ stitch-capitone, och i katalogen kan du välja färg och form att smaka.

Baronen

Sofa Baron har följande funktioner:

 • Den är tillverkad av metallram. Tack vare detta är soffan helt demonterad och monterad.
 • Metallram är väl kompletterad mekanismspel, så att köparen får en plan yta utan leder.
 • Som golv med polyuretanskum.
 • Under madrassen finns ett lager av kokosnötger styvhet.
 • Armstöd är gjorda av ersättningsskinn, bomullsstyckning själv.
 • Vid basen är ortopedisk rustning.

Fördelarna med denna modell inkluderar en pålitlig mekanismsmå storlekar och avtagbara lock som är lätta att rengöra.

Karina

Soffa Karina kommer att tilltala dem som uppskattar modern inredning. Karina särdrag heter:

 • Dekorativt lock för locket, vilket ger ytan lättnad.
 • Armstöd är smala och håller kvar på kromställen.
 • Reiki (lameller) av björk vid basen ger elasticitet mot madrassen och fyllmedel av högkvalitativt polyuretanskum - elasticitet.

Dekorativa armstöd kan användas som stativ: du kan sätta på dem koppar med drycker, anteckningar, elektroniska apparater eller läskeglas. Facket för linne köps separat.

Tillägg till soffan

Ofta, efter en hård dag, vill trötta människor bara en sak: sträcka benen, slappna av och inte tänka på hur man ska nå en kopp te. För sådana ändamål uppfann en mängd trevliga kropps- och ögontillbehör. Vadderade ottomaner, ottomaner, lådor och banketter, kuddar och madrassskydd är utformade exakt för att underlätta livet. Däremot är deras praktiska funktioner inte begränsade till praktisk och bekvämlighet.

Möbelbeslag är gjorda i samma design som huvudmöbler, det har en mängd olika dekorativa element - kanter,broderi, mönster och applikationer.

Vad är alla dessa "valfria" ämnen vid första anblicken för?

 • När det finns många gäster i rummet och det är redan banalt att sitta ner, ottomaner och små fåtöljer rädda situationen perfekt.
 • De kan lätt lyftas och överföras till ett annat rum även av ett barn.Det är inte så lätt att göra med mer fasta stoppade möbler.
 • Tillbehör som är lämpliga att använda som stativ. En bok, en matplatta, en bärbar dator eller en kosmetisk väska - allt detta passar på en osmansk eller utdragbar sektion.
 • Det här är en bra ersättning för soffbordet.
 • Ottoman eller någon annan tillagd möbel ge resten svullna fötter för dagen.
 • För ett stort företag är oersättliga avföringsom är mycket mindre stolar, men mjukare och lättare att använda och sköta.

Vanligtvis är tillägg som köpts med en soffa gjorda i samma stil som sig själv. Så, i de flesta fall, ska hörnet och modulbaserade soffor ta ett rundat föremål med samma höjd.

Med soffor i Moon Company i en uppsättning finns ottomans-transformatorer, sektioner och sängbord, kasta kuddar och madrassskydd. De senare är utrustade med bekväma fästorgan så att tyget inte glider av under sömnen.De är extremt bekväma och trevliga för kroppen på grund av bomullsmaterialet.

Dessutom är användningen av dem användbar för att förhindra för tidig nedbrytning av madrassen och damm och smuts på den. Madrass är lättare att tvätta i tvättmaskinen än en hel madrass.

Den ursprungliga sökningen är månen 100-modellen: en till synes vanlig soffa, men med en vridning. En liten soffa kan tillverkas av både mocka och konstläder, ramen är trä, och mjuka rullar ger mjukhet och bekvämlighet. Detta är en modulär soffa som kan överraska dig med oväntade lösningar när det gäller form och storlek. Till exempel blir det lätt från en soffa till en fåtölj, och från en fåtölj till en schäslong.

En kudde används som tillbehör.

Du kan se mer detaljer om modifieringen av den här modellen i nästa video.

Recensioner om kvaliteten på möblerna

Det är inte det utseende och priset som är mest ärligt om produkten, men köparen själv - vare sig han tyckte om det eller inte, om han är nöjd med kvaliteten eller har klagomål till tillverkaren. Baserat på en analys av åsikter om kvaliteten på månens soffor, erhölls följande resultat.

På ett positivt sätt talar konsumenterna om priskvalitetsförhållandet, eftersom de för dessa belopp får högkvalitativa möbler som betalar för sig om några år.De är också nöjda med bekvämligheten och komforten i sofforna, materialen som används är trevliga för kroppen och deformeras inte från klorna hos husdjur eller olycksfall.

Kvinnor märkte först och främst rymliga linnefack och förmågan att återskapa soffan på egen väg.

Nackdelarna var det yttre bruset som uppstod någon gång efter starten av operationen. Det märktes i soffor med mekanismen för "dragspel": när konsumenterna låg på det gjorde han obehagliga ljud som störde hela sömnen. Anledningen låg i det lagrade skiktet av polyuretanskum, som måste stramas och fästas igen med tiden.

Idéer i inredningen

På grund av de begränsade färgerna och dekorativa elementen kompletterar Moon Trade soffan Rhine 123 det inre av ett litet rum med balkong. Svårighetsgraden av armstödets mörkbruna design är en kontrast till de ljusa lila eller blåa kuddarna. En speciell charm ger en välordnad toppbelysning, vilket gör det möjligt att visuellt ansluta soffan och bordet i förgrunden.

En ljusgrön rak soffa är perfekt för ett veranda-typ rum med stora fönster.Detta är ett sommaralternativ som även i kall vinter inte kommer att förlora friskhet och juiciness. Den vita kudden har något gemensamt med den lätta kanterna av mattan och den skarpa ottomanens kräm.

En bra lösning för ett hus, såväl som om du behöver behålla ett högt humör inomhus.

Soffan täckt med sammet-tygduk "Prado" väcker önskan att hålla en handflata över den. De släta linjerna i basen betonar den runda formen och mjukar den akuta vinkeln, vilket dessutom döljs av kuddar av olika färger och texturer. I inredningen kommer en sådan sak alltid att hitta sin plats, speciellt om du lägger till tillbehör och dekorativa föremål från samma tyg.

Med en handflicka kan soffan bli en säng eller till och med en schäslong, vilket gör det inte bara vackert, utan också, utan tvekan, bekvämt.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum