Uppblåsbar soffa Lamzac

 Uppblåsbar soffa Lamzac

Att vila på stranden visade sig vara oförglömlig och sorglös du borde definitivt köpa en uppblåsbar madrass. Du kan simma på det och suga upp i det varma solskenet utan att bränna dig på den heta sanden. Den enda nackdelen med detta tillbehör är behovet att ständigt blåsa upp den, för detta behöver du en pump och tid.

Den uppblåsbara Lamzac soffan löser enkelt detta problem. Du kan ta med dig till stranden, picknick, stuga, vandring. Det kommer inte kräva mycket utrymme och kommer att vara redo för användning på bara några minuter.

Vad är det och hur kallas det?

Soffor "Lamzak" uppträdde på marknaden för varor för rekreation ganska nyligen, men blev nästan omedelbart kända och världsomspännande populär.Idag är sådana modeller kända under olika namn, inklusive "lata soffor".

De representerar en slags uppblåsbar väska, vars övre lager är tillverkat av slitstarkt, vattentätt tyg - nylon. Det inre skiktet är belagt med ett polymermaterial, vilket säkerställer absolut täthet av påsen i 12 timmar (tiden beror på personens vikt).

Magnetiskt låsband bidrar också till ytterligare täthet.

Den största fördelen med en sådan soffa är förmågan att blåsa upp / blåsa upp den utan hjälp av en pump. Detta är en viktig faktor, eftersom det inte alltid är möjligt att pumpa dem en lounger.

Den färdiga produkten är en väl uppblåst luft soffa 2 meter lång och 90 cm bred (dimensionerna beror på vilken modell som valts). Vid vikning reduceras dessa dimensioner till 18 * 35 cm. Den vikta produkten i väskan kan bäras i händerna, på axeln, i väskan, i påsen, transporteras i bagageutrymmet - det tar inte mycket utrymme och kommer att vara klart att användas när som helst.

En uppblåsbar soffa är inte en fast, plan yta, men sammankopplade fack fyllda med luft. I urtaget mellan dem kan en person slå sig ner för att koppla av, sola, spendera tid på att läsa en bok.

En sådan soffa är en utmärkt ersättning för en bänk, trampolin, bänk. Materialet som används för att skapa det perfekt tolererar temperatur extremiteter, så det kan användas både på sommaren och på vintern.

Den innovativa utvecklingen av företaget Lamzac har blivit så populär bland konsumenterna att produktutbudet har utökats, och idag kan du köpa olika typer av varor, till exempel en hängmatta eller Hangout soffa-schäslong.

Hangout lounger är användbar i landet, på vandring, på en strandferie. Det kan enkelt ersätta en bänk, ett strandskydd och till och med en säng där du bekvämt kan slappna av i trädens skugga. Det är multifunktionellt, lätt att använda, praktiskt, pålitligt och utåt attraktivt.

En sådan lounge stol blir en oumbärlig bit av trädgård eller stuga möbler. När han är hopfälld kan han alltid vara i bilen, om det behövs, i några sekunder för att bli en bekväm säng eller bänk.

Fördelar och nackdelar med en "lat" soffa

Fördelarna med luft soffor, solstolar och hängmattor inkluderar följande punkter:

 1. För att produkten ska vara klar för drift tar det bara några sekunder.Det blåses spontant i blåsigt väder, använd det enkelt. Den självuppblåsbara soffan utan en pump kallas därför "lat".
 2. Användningen av moderna material av hög kvalitet. Nylon har inte bara hög hållfasthet och vattenbeständighet. Detta är ett mycket praktiskt material, lättvikt, motståndskraftigt mot temperaturförändringar.
 3. Kompakthet i puttillstånd, liten vikt (högst 1,3 kg), en rymlig kaj i utbredd position.
 4. Multifunktionalitet (sådan soffa kan användas i naturen, stranden, stugan och även hemma).
 5. Ljus, snygg design, rika färger.
 6. Utmärkt prestandaegenskaper (hållbarhet, tillförlitlighet, hållbarhet).

Bland dess brister kan noteras:

 • ofullständig täthet, trots närvaron av magnetband
 • Du kan använda en sådan soffa på en sandig eller stenig yta, men inte där det finns stenar med skarpa hörn eller till och med glas. I detta fall kommer den uppblåsbara väskan att snabbt misslyckas.

Lamzak soffor finns i flera grundläggande storlekar:

 • DART. Modellen kan klara upp till 300 kg, medan produktens egen vikt är 1,1 kg.Soffan är lämplig för personer vars höjd inte överstiger 1,65 m.
 • PREMIUM. I utvecklat tillstånd är dess längd 2,4 meter. Det kan samtidigt rymma upp till 4 personer. Tål belastningar upp till 300 kg. Nettovikt - 1,2 kg.
 • Komfort. Det rekommenderas som en schäslong eller en kaj. Utrustad med en speciell nackstöd för bekvämare användning. Produktvikt - 1,2 kg, tålar laster upp till 300 kg. Längden i det utfällda tillståndet är 2,4 meter.

I satsen till de bifogade instruktionerna till originalet, en speciell pinne och en slinga för att fästa soffan, företagens väska för bärning.

ansökan

Den mångsidiga Lamzac uppblåsbara soffor består av ett brett utbud av applikationer:

 • Beach lounger. Perfekt för avkoppling på en sandig eller grusstrand i havet, havet, sjön eller floden. Ett strandskydd eller en handduk är naturligtvis en bekväm sak, men de blir våta, genom dem kan du tydligt känna sand, grus eller skarpa stenar. De smuler och förhindrar fullständigt slappna av. Alla dessa problem på några sekunder löser en uppblåsbar lounger.
 • Uppblåsbara båt. Vattentätt material och en stor mängd luft tillåter dig att använda en sådan lounger och som en uppblåsbar madrass eller till och med en båt.Det kommer att vara stabilt även med små vågor, medan det inte kommer att vara nödvändigt att frukta att produkten kommer att spränga, riva eller börja läcka vatten.
 • Chaise lounge Det höga temperaturintervallet som uppblåsbara solstolar klarar, låter dig använda dem inte bara i varm sommar. De kommer säkert att vara användbara för älskare av skidorter.
 • Trampolin. Ljus uppblåsbar väska kommer att bli en utmärkt deltagare i barnens spel och underhållning. I landet, trädgård, strand - det kan vara uppblåst var som helst och problemet med barnens fritid kommer att lösas.
 • Bänken. De 2,4 m långa sofforna ersätter utemöblerna perfekt. Till exempel vid tidpunkten för en picknick i naturen eller vila i landet. De är mjuka, bekväma, rymliga, ovanliga.

Perfekt för utomhus boende.

Dessutom

Utöver det faktum att en uppblåsbar lounger (hängmatta, solstol, bänk) är ett multifunktionellt föremål, för mer bekväm och bekväm användning, har tillverkaren gett flera mer användbara detaljer:

 • Varje produkt har små, praktiska fickor för förvaring av olika nödvändiga bagage. Där kan du lägga allt du vill - från nycklar och en mobiltelefon till den lilla storleken på en strandhandduk eller en intressant tidning. Det finns modeller utan fickor.
 • Luftväskan blir självklart väldigt lätt och mobil, speciellt vid blåsigt väder. För att fixa den i rätt position och plats, finns små pinnar och sängarna är utrustade med en slinga.

Färglösningar

En av de främsta fördelarna med Lamzac-produkter är dess attraktiva utseende. Alla modeller presenteras i ljusa, mättade, rika färger - den perfekta lösningen för en varm sommar.

Sådana ljusa färger kombineras perfekt med gul sand, blått vatten och frodig grönska.

Modellutbudet av solstolar och soffor Lamzac finns i flera färger: gul, röd, blå, lila, grön, rosa.

Svart soffa är universell. Det ser bra ut på stranden, i trädgården och hemma.

Lämplig för vuxna och barn, män och kvinnor.

Instruktioner för användning

Den främsta "höjdpunkten" av företagets produkter - hastigheten och lättheten av uppblåsbara soffor. Det kräver ingen pump eller andra hjälpmedel. Några sekunder - och madrassen är klar att användas!

Hela processen kan delas upp i flera steg:

 1. Få en solstol ut ur omslaget och sätt in.
 2. Öppna nacken.
 3. Skaka påsen flera gånger, skopa upp eller dra luft in i den. Vid blåsigt väder blir det ännu enklare - du behöver bara vrida nacken mot vinden. Om gatan är lugn är det bättre att vända om din egen axel flera gånger eller springa några meter och ta in luft i tur och ordning in i varje fack. Samtidigt är det nödvändigt att hålla nacken med fingrarna så att luften förblir inuti kammaren.
 4. Magnetbandet är vridet och fixerat i stängt läge.

Från första gången kan det inte vara möjligt att blåsa upp soffan om några sekunder. Men efter flera försök kommer den nödvändiga skickligheten att visas.

Följande video kommer att berätta hur du blåsar upp en Lamzak-soffa på rätt sätt:

Hur bryr du dig?

För att kunna använda denna moderna, praktiska uppfinning så länge som möjligt är det nödvändigt att följa rekommendationerna från tillverkarna:

 1. För att placera soffan måste du välja en tomt eller sand utan skarpa stenar, glas, tråd, andra prickiga eller skarpa föremål.
 2. Samma regel gäller kläder där en person sitter på en soffa: det får inte finnas några spikar eller skarpa metallbeslag på den.
 3. Det är också nödvändigt att rengöra produkterna med försiktighet: inga medel kommer att vara lämpliga för detta. Speciellt om kompositionen innehåller slipande partiklar. Använd inte pulver eller geler med kemiskt aktiva reagens. Endast mjuka, mest skonsamma vårdprodukter.
 4. Vid rengöring eller tvättning, se till att vatten inte kommer in i produkten.
 5. Små repor och sprickor på utsidan av soffan kan sättas fast med vanligt band.

Den ungefärliga livslängden för en sådan produkt är ungefär fem år.

recensioner

Oavsett hur färgstarkt och övertygande tillverkaren annonserade sina produkter, den mest exakta informationen om produktens egenskaper och demeriter, dess användbarhet, problem med omsorg kommer att berätta svaren hos reella kunder som har haft möjlighet att använda produkten i flera år.

Soffor "Lamzak" - en produkt mycket populär tack vare sin snygga design, användarvänlighet och mångsidighet.

Därför kan du på olika ställen hitta mycket olika svar på kvaliteten på dessa sängar:

 • Det första pluset som noteras i dessa recensioner är produktens kompakta och låga vikt vid vikning.Till och med ett barn kan lyfta en liten ryggsäck.
 • Det andra pluset är bristen på behov av en pump och andra hjälpelement. Soffan drar snabbt och blåsar nästan självständigt.
 • En annan fördel, som noteras i recensionerna - kvalitet, praktisk, säkert material, mycket trevligt att ta på, vacker, ljus.

Eftersom designen av solstolar och själva tanken på att använda dem är ganska enkelt, idag kan du hitta en hel del förfalskningar från olika företag som erbjuder liknande produkter till låga priser. Köpare som jämför flera alternativ rekommenderar att du köper ursprungliga soffor. Billiga motsvarigheter är ofta gjorda av lågkvalitativt tyg som snabbt klibbar och bryter, och dessutom är det inte alltid vattentätt.

Materialet som används för att sy luftkammaren direkt, används ofta av mycket dålig kvalitet, vilket gör att falsk inte tål den angivna vikten.

Snygg, modern design och ljusa färger - de otvivelaktiga fördelarna med de ursprungliga sofforna. Det är alltid bra när produkten inte bara är oklanderlig kvalitet, men också attraktiv i utseende. Att använda sådana soffor är ett nöje.

De gillar särskilt barn som använder dem som bänkar, hängmattor, uppblåsbara madrasser för poolen eller havet, trampolin.

Denna lounger rekommenderas för personer med ortopediska problem. Ibland är det väldigt svårt att hitta en lämplig variant av soffan, så att ryggen inte blir trött och inte gör ont. Lamzak-loungen själv tar form av en kropp, försiktigt och försiktigt klämmer fast den på alla sidor. Luftkammare håller en tillräckligt stor mängd luft, vilket varar i flera timmar av bekväm vila.

De otvivelaktiga fördelarna är de extra elementen (en pinne med en slinga för att fästa madrassen) och bekväma, rymliga fickor för liten förändring.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum