Soffor "pinskdrev"

 Pinskdrev soffor

I en mängd fabriker som producerar möbler för hemmet är det ganska svårt att navigera. Alla erbjudanden rabatter, alla hävdar att producera högkvalitativa möbler och snabbt leverera det till lägenheten själv. Att bestämma vem som säger sanningen och vem döljer det är inte lätt för konsumenten. Experter rekommenderar att du väljer beprövade fabriker. En av dessa är det vitryska företaget Pinskdrev. I denna artikel diskuteras fördelar och nackdelar med sina soffor, samt en överblick över de mest populära modellerna.

Särskilda funktioner

Pinskdrev Holding är en av ledarna inom sitt träbearbetningssegment. Han har arbetat i Vitryssland sedan 1880. Möblerna produceras sedan 1959.Under årtiondena har äganderätten och äganderätten förändrats, men den ansvariga inställningen till de producerade varorna har varit oförändrad. Idag är fabriken en av Europas största. Dess produktion är utrustad med den modernaste tekniken från Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien och Finland.

Kvalitetskontroll utförs vid varje skede av produktion av soffor. Samlingar uppdateras årligen, eftersom designers försöker spåra de senaste trenderna på världsmode i möbelindustrin.

Huvuddragen i stoppade möbler i den vitryska fabriken "Pinskdrev" är den paradoxala korrelationen "elitism till överkomliga priser". Presentable och vackra soffor med utmärkta egenskaper säljs till priser som är överkomliga för de flesta köpare med mycket olika inkomster.

Företaget har tydligt definierade prioriteringar. Möbler är endast gjorda av miljövänliga material, tillverkare försöker använda maximalt naturmaterial, läder, trä. Tillbehör, som är kända för utmärkt kvalitet, pålitlighet och hållbarhet, förtjänar också uppmärksamhet.

Det är anmärkningsvärt att garantitiden som tillverkaren fastställt är 18 månader, medan de flesta fabriker inte kan erbjuda en garantiperiod på mer än ett år. Denna fördel är mycket attraktiv för konsumenterna.

En annan fördel med tillverkaren är ett utvecklat nätverk av representativa kontor i Ryssland, länderna i tidigare CIS, i Europa. Leverans sker i nästan alla regioner i vårt land och behöver därför inte gå någonstans för den beställda soffan.

arter

"Pinskdrev" producerar soffor med olika syften, dimensioner och modeller. Hittills kan fabriken erbjuda ett dussin föremål av hörnbäddsoffa för daglig sömn. De är utrustade med olika transformationsmekanismer. Alla modeller ("Helene", "Athena", "Arena" och andra) är optimalt anpassade för viloplats. De är bekväma, måttligt mjuka, ortopediska.

Om det finns en önskan att sätta i vardagsrummet eller sovrummet en tre-sits soffa, så är det bäst att överväga en linjal av övergripande möbler, De bästa företrädarna betraktas som Ricci- och Michael-modellerna. Dessa är soffor som läggs ut med hjälp av en klassisk mekanism - "bok".

Vissa trippel soffor är utrustade med ett eller två bord. För daglig sömn är de också bäst lämpade. I denna samling hittar du möbler för nästan alla interiörer.

En högteknologisk lägenhet kan dekoreras med läder Chesterfield trippel och ett klassiskt rum med ett trippelrum i Luigi.

Direkta dubbel- och trebäddsoffor och fåtöljer kan köpas till konkurrenskraftiga priser som en del av stoppade möbelsatser. Den klassiska Canon 1-soffan med två fåtöljer kan köpas för endast 24 tusen rubel, och Isabelle 2-klassens set, som innehåller en lyxig trippel lädersoffa och en mindre elegant fåtölj, kostar lite över 125 tusen. Varje köpare kommer att kunna välja ett tillgängligt alternativ.

En liten lägenhet kommer att dekoreras med småstora möbler av vitryska tillverkare. Till det kan tillskrivas många ottomaner, avföring, kökshörn och bänkar. Inte bara många designerfynd är attraktiva när man skapar små modeller, utan också deras pris. Osmanska "Vilia 1" med två kuddar kostar bara 17 500 rubel.

Populära modeller

Bland de populära modeller som oftast väljs av ryska konsumenter finns det flera soffor:

"Matisse"

Detta är en vinkelsoffa som finns i tre versioner.Det finns en "Matisse" modulär, med en kryss-to-tack-mekanism och en kapacitet för sängkläder. Soffan själv har en längd på 2100 mm och en bredd på 1 480 mm. Kostnaden för modellen är ca 72 tusen rubel.

"Matisse" i en dyrare version har en signifikant storlek. Dess längd är mer än 3 meter, medan den tidigare modellen är mindre. Av denna anledning är denna version av Matisse inte längre klassificerad som en trippel, men som en fyra-sits soffa. Dess kostnad är från 92 tusen rubel.

"Matisse" i den tredje versionen är den dyraste av denna serie, dess kostnad är över 116 tusen rubel. Men det är den största: längd - 3400 mm, bredd - 1960 mm. Det gäller inte vinkelvarianter eller vänstervarianter, som de två tidigare modellerna. En sådan produkt fyller två hörn samtidigt.

Fem platser kommer att vara en utmärkt tillflyktsort för ett stort företag som kommer att samlas i vardagsrummet, och längden på kammaren (nästan 3 meter) och bredd (1480 mm) gör denna soffa till ett utmärkt alternativ för en bra daglig sömn.

I alla tre versionerna är Matisse utrustad med breda armstöd, hyllor, högkvalitativa träben, fodrade med tyg.

"Weimar

Detta är en stor hörn soffa, gjord i modern ungdomsstil. Dess bredd är 1660 mm och dess längd är 3320 mm. Mekanismen - "eurobook".Genom att placera hörnet är inte knutet till vänster eller höger sida, är det universellt.

Soffan är inte modulär. Den är utformad för vardagsrum, eftersom den har 6 platser och för ständig sömn. Det rymmer lätt två vuxna att koppla av. Armstöden är mjuka, mycket bekväma. Ingår - stora och små kuddar, gjorda i samma stil. Kostnaden för en soffa är cirka 60 tusen rubel.

"Nicole"

Detta är en rak soffa, mycket sofistikerad, anmärkningsvärt lämplig för romantiker, på snygga ben. Det tillhör kategorin trippel, men kan inte skryta med stora dimensioner. Dess längd är 2500 mm, bredd - 1020 mm.

Soffan är inte förvandlad. Den kan köpas i flera färger, med och utan kuddar. I satsen till soffan kan du plocka upp stolen "Nicole", gjord i samma stil. Kostnaden för en soffa - från 68 tusen rubel.

"Carolina"

Detta är en vinkelsoffa, vars längd överstiger 3700 mm. Det är inte modulärt. Den klassiska stilen i vilken denna modell är gjord kommer enkelt att passa in i en mängd interiörer, inklusive kontor. Antal bäddar - 2, sittplatser - 5. Ingår är kuddar. Kostnaden för modellen är från 91 tusen rubel.

"Uno"

Det här är en rak liten soffa i vardagsrummet, barnrummet. Dess längd är 2350 mm, bredd - 1090 mm. Det tillhör tre-sits sofftransformatorer. Tipp-till-tack-mekanismen är stoppad i mjukt, behagligt tyg. Sidorna är avtagbara.

Kostnaden för en soffa - från 68 tusen rubel. Genom modellen kan du hämta en stol, tillverkad i samma stil.

"Safari"

Detta är en hörnssoffa med en ottoman i ungdomsstilen. Dess längd är 2630 mm, bredd - 1800 mm. Transformationsmekanismen är "delfin". Ryggen är tillverkad av flexibelt polyuretanskum. Denna soffa betraktar dubbla. Kuddar i en uppsättning går inte, de kan beställas separat. Kostnaden är cirka 65 tusen rubel.

dimensioner

Existerande internationella standarder för storleken på soffor ålägger tillverkarna att följa vissa proportioner i produktionen av möbler, vilket gör det enklare för konsumenterna att navigera i huvudproblemet - kommer modellen du vill vara i rätt rum eller passa in?

  1. Hörn soffor - den största bland sina "bröder". För att de ska kunna sova bekvämt, bör soffan ha en liggstorlek i längd och bredd på minst 195 × 140 cm. Stora och solida "tungvikter" har nästan alltid en längd på mer än 3 meter.
  2. Rak soffor Det är mycket lättare att välja, eftersom du inte behöver försöka föreställa dig hur sidomodulerna kommer att stå, tänk på huruvida soffans hörn stänger fönstret. Men här bör du ta hänsyn till armstödets storlek, som parallellt fungerar som stöd och tabeller. Riktiga soffor från "Pinskdreva" överensstämmer helt med internationella dimensioner, minsta dimensioner på kaj för de flesta modeller är mellan 130-140 cm i bredd och 190-200 cm i längd.
  3. Små soffor, vikbäddar har ottomaner också egna parametrar, vilka tillverkare strikt följer. En längd av 190-200 cm och en bredd av 130-140 cm är minsta värden för en bäddsoffa.

material

Den vitryska fabriken Pinskdrev använder uteslutande högkvalitativa material. Varje soffa har certifikat som bekräftar inte bara kvaliteten på slutprodukten utan även kvaliteten på alla material som används för att skapa den.

För ramar och moduler används massivt trä, spånskiva, plywood, spånskiva, fiberboard. För klädsel - en mängd olika tyger: velour, jacquard, chenille, flock. Vitryska läder soffor och möbler med klädsel är i hög efterfrågan.faux läder. Många modeller i Pinskdrev-fabriken kombinerar framgångsrikt läderelement med tygklädsel.

recensioner

Många användare rekommenderar soffor från denna tillverkare. Hög kvalitet på möbler noteras, överkomliga priser gör människor glada och kvaliteten på tillbehören är separat. Handtag av linneskrin faller inte av, transformationsmekanismerna är tillförlitliga, de tjänar länge. Sofiterna i denna vitryska fabrik, enligt internetanvändare, är lätta att vikas och vikas.

De människor som monterade själva tillverkarens möbler med egna händer, säger att allting gjordes bra, hårdvara med inredning presenteras av fabriken som helhet - och till och med med en marginal.

Möblerna är överraskande hållbara. Även lackade delar, som vanligtvis förefaller repor, fortsätter att förbli intakta efter 10 år.

Den övergripande bedömningen av "Pinskdrev" -sofforna är 5 poäng av 5. Praktiken med kvalitet utvärderas också på samma sätt. 4 poäng av 5 användare ger för kostnaden. Det är uppenbart att människor vill ha billigare, men det finns inga alternativ när det gäller kombinationen av pris och kvalitet.

Du kan se ännu fler modeller av Pinskdrev-sofforna i videon nedan.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum