Soffa soffa med en låda för linne

För att spara utrymme och dekorera inredningen i rummet, är ett bra val en soffa-soffa med lådan för linne. Det tar inte mycket utrymme och låter dig bekvämt kasta sovande tillbehör. Moderna tillverkare erbjuder lyxalternativ som passar in i olika inredningar av vardagsrum, sovrum och barnrum.

Särskilda funktioner

I europeiska länder kallas alla sorters soffor, men i vårt land betyder denna term en typ av stoppade möbler, som har vissa skillnader:

 • bred sits
 • ryggstöd och armstöd ligger på samma nivå;
 • mjuk baksida;
 • hållbar och jämn madrass.

Inledningsvis inredde soffan hemma av samhällets elit och användes för dagtid vila. För produktion av ramen används dyra skogar.Vid val av stoppning föredrog silke eller brokade. Smidiga kuddar av slitstarkt material och hästhår och fårullspackning kompletterar perfekt denna möbel.

Idag skapar designers fantastiska modeller som kombinerar särdrag hos en soffa och en soffa. Vackra alternativ kan användas för att dekorera sovrum, plantskolor och vardagsrum.

Soffan soffan kan ha armstöd eller vara utan dem. Valet av alternativ är individuellt.

Modellen med lådan för linne kännetecknas av bekvämlighet, för att du kan ordna en mängd olika sängkläder eller kläder. Denna modell används inte bara som ett ställe att vila, men också som en byrå.

Viktiga fördelar:

 • Tack vare ergonomi soffdesign kan öka det användbara området i rummet.
 • Bekväm och bekväm sovplats.
 • Praktik av produkten ligger i det faktum att det kan användas både för vila och natt sömn.
 • Bekvämt transformationssystem garanterar designens hållbarhet och tillförlitlighet.

modell

Moderna tillverkare av stoppade möbler erbjuder lyxiga och bekväma soffor, soffor med en lådor för lagring av kläder, eftersom dessa modeller är i stor efterfrågan.

Den osmanska är utrustad med en infällbar låda, som arbetar genom närvaron av en speciell rullmekanism. Det kan lätt bryts ner för att ordna en säng. Det räcker att dra tyghandtaget för att komma till lådan. Vanligtvis har soffan när den är hopfälld en höjd större än i den oveckade positionen. Eftersom ryggstöd och armstöd är fasta, kännetecknas sängen av komfort och bekvämlighet.

En annan typ av Eurosof är en modern lösning av en soffa-soffa. De kännetecknas av funktionalitet, eftersom de kan användas för full sömn, och på dagtid kan det enkelt omvandlas till en kompakt och elegant soffa.

För att sönderdela euron, tryck bara på kanten på ryggstödsramen från topp till botten. Vikningsmekanismen kännetecknas av hållbarhet och hållbarhet. En sådan modell blir det perfekta valet för smala sovrum eller plantskolor.

Designers erbjuder vackra och eleganta modeller avsedda för en eller två personer. Dubbelsofa är idealisk för dekoration av sovrum med små storlekar.

Tips för att välja

Att sova soffan med en linneskrin som serveras under lång tid och inte förlorade sitt ursprungliga och attraktiva utseende, bör du följa några tips när du väljer det:

 • Först måste du tänka på var soongen kommer att stå. Det är bättre att ens rita en ritning för att visa storleken på rummet och beräkna önskad storlek på stoppade möbler.
 • Det bör bestämma soffbänksfunktionen. Den kommer att användas för daglig sömn eller som gästalternativ. Det är nödvändigt att på förhand veta vem som ska sova på det - ett barn eller en vuxen. Valet av transformationsmekanismen beror på detta.
 • PInnan du köper är det värt att försöka transformationsmekanismen, hur det fungerar. Metalldelar bör inte vara tjockare än tre millimeter, och också säkert anslutna till varandra.
 • Soffan är värd att försöka "för bekvämlighet" - du måste sitta på den eller ligga ner. På detta sätt kan du beräkna fyllnadsdensiteten.
 • Soffan ska inte göra obehagliga ljud. Squeaks indikerar att ramen på produkten är limmad.
 • Det är nödvändigt att överväga noggrannheten och jämnheten i sömmarna, eftersom allt ska vara perfekt. Ojämna sömmar, utskjutande trådar indikerar en låg kvalitet på stoppade möbler,så det kommer inte vara länge.
 • En bra tillverkare ger en garanti för stoppade möbler i mer än ett och ett halvt år. Om företaget inte kan ge en sådan period, bör du inte köpa den här soffan.
 • En förvaringslåda för tvätt bör vara snyggt och rymligt. För att komma till det behöver du inte lägga mycket ansträngning. Lätthet och bekvämlighet är ett av huvudkriterierna.
 • Ekonomiklass soffor borde vara pålitliga och praktiska. Låg kostnad bör inte påverka kvaliteten på stoppade möbler.

Vackra bilder av soffan i inredningen

 • Soffa burgundy färg passar perfekt in i ett modernt inredningsrum eller barnrum. Röd kuddar ger modellens charm. Transformationsmekanismen gör det enkelt att göra en soffa till en bekväm enkelsäng. I en kompakt låda kan du enkelt ordna sängkläder eller saker.
 • Den ljusa accenten i vardagsrummet i modern stil kommer att vara snövit soffa soffa med en svart ram. Kombinationen av vit och svart ser elegant och lyxigt ut. Delikat prydnad på soffbordets klädsel ger produkten en viss charm och mjukhet.
 • För att dekorera inredningen i rummet, gjord i mjuka, pastellfärger, den perfekta moderna soffa soffa dekorerade med lyxiga blommor. Upholstery överför perfekt burlapens konsistens. Blomtryck på kudden fungerar som den främsta dekorationen av den grå soffan.
 • Förbättra det inre av barnrummet kommer att hjälpa till med elegant soffa av lila färg, dekorerad med roliga bilder från sagan "Alice in Wonderland". Denna modell kommer definitivt att tycka om din baby. Trevliga färglösningar hjälper till att skapa en mysig atmosfär i plantskolan.

En fullständig översyn av soffbänken med en låda för linne finns också i den här videon.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum