Blekt laminat (blekt ek) i inredningen

Blekt laminat - trägolv i blekt ek. Det blir alltmer populär hos inredare. Dessutom ökar antalet kunder som vill göra sitt kön från det dagligen. På grund av det faktum att tillväxten i efterfrågan på den bara växer, låt oss titta på det i detalj. I den här artikeln kommer vi inte att fokusera på de kvalitativa egenskaperna, men för det mesta ser vi på var och hur man använder det bäst, och med vilken exakt det kommer att kombineras.

Liksom alla andra träslag kan blekt ek ha ett stort antal nyanser. Dess färg kan vara artificiellt "ålder", det vill säga att göra den betydligt mörkare. Det kan också vara otroligt lätt, i så fall kallas det också ibland "arktisk". Det finns beläggningar med gulgrå, rosa-grå nyanser.Vissa sorter av beläggning kännetecknas av en väl märkt lila skugga.

Alla dessa små färgansanser är väldigt viktiga att överväga när man ordnar rummet så att golvet kan kombineras med väggar, möbler och miljön som helhet.

 Laminatfärg Blekt ek

Laminat av wengefärg ser också imponerande ut. Men en betydande fördel med laminatfärgen "blekt ek" är praktiska och lätta att bry sig om.

 Laminatblekt ek

Denna typ av beläggning är nästan universell: det kommer trots allt att passa perfekt i en klassisk design, och i en modernare. Men det har en specifik egenskap - det här materialet är texturerat, ganska ojämnt och jämnt ribbat. På grund av de grå nyanserna ser det ganska vintage ut, och scuffs sätter upp tankar om någonting gammalt. På grund av detta, även i de nyaste "tomma" inredningarna med hjälp av ett sådant golv, kan du ta med romantikens anda historia.

Innan du lägger laminatet glöm inte att jämföra golven. Det enklaste sättet är att använda självnivellerande självnivellerande golv, och det snabbaste är ett snabbhärdande självnivellerande golv.

 Blekt eklaminat

Vad ska man leta efter

Det är mycket viktigt att skuggan av det blekta laminatet kombineras med de färger som dominerar rummet.Annars är det osannolikt att det kommer att finnas en känsla av äkthet. Och med alla ansträngningar kommer även en mycket väldesignad inredning att se lite pretentiös och pretentiös ut.

Först och främst, var uppmärksam på om du använder kalla eller varma toner. Till exempel, om hela inredningen är gjord i kalla toner, så för laminatet (eller annat golvbeläggning) måste du välja sådana.

Under olika stilar av inredningskort eller golv med varierande grad av textur. Så, till exempel, för en landstil eller för en rustik stil, passar ett bräde med en tydligt definierad struktur perfekt.

I allmänhet är blekt ek en universell beläggning som passar nästan alla interiörer. Men endast om det är lyckat att hämta sin nyans och faktura.

Om du bestämmer dig för att lägga laminat, var då förberedd för det faktum att det kan finnas problem som sprickbildning och uppblåsthet. Vad ska man göra om laminatet är svulletläs vår andra artikel.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum