Forester Mangals: Regler för att välja en pålitlig Picnic Design

 Forester Mangals: Regler för att välja en pålitlig Picnic Design

Att välja en pålitlig och hållbar enhet för att laga mat på öppen eld, måste du känna till funktionerna i olika typer av sådan utrustning. Forester braziers är mycket populära - dessa mönster uppfyller moderna kvalitetskrav, dessutom är de praktiska och praktiska att använda.

Produktegenskaper

Tillverkaren av varorna är det inhemska företaget Forester, som producerar olika varor för grillen. Dessa är specialutrustning och avancerade komponenter som presenteras av ett brett spektrum av modeller. De flesta av dem har ett överkomligt pris och många fördelar.

De viktigaste fördelarna med strukturerna:

 • olika typer av braziers - stationära och bärbara;
 • snygg design;
 • enkel vård och lagring;
 • lång livslängd
 • möjligheten att använda olika bränslen
 • Modeller av slitstarka metaller, kroppsmodifikationer har en värmebeständig beläggning som tål höga temperaturer.

Alla anläggningar har utmärkt kvalitet och funktionalitet. Kokning med denna teknik tar lite tid. Kundrecensioner bekräftar att produkterna har ett kvalitetscertifikat som uppfyller de fastställda standarderna. De flesta modeller är enkelt monterade och demonterade, dessutom har de en ovanlig, trevlig design, som är organisk för alla platser.

typer

När du väljer en modell bör du vara uppmärksam på typen av bränsle som används för olika enheter.

Tillverkaren erbjuder två alternativ:

 • Gasdriven utrustning. Om du inte vill smälta med trä, då på en privat tomt kan du installera en modell för vilken naturgas används eller propan i cylindrar. Sådana strukturer är som regel gjorda av aluminium och belagda med speciell porslin emalj, därför är de inte utsatta för korrosion.Med rätt drift är de mer hållbara än billigare stålmodifieringar. Nackdelen med den här populära typen är avsaknaden av en specifik lukt och smak av de färdiga produkterna, vilket är typiskt vid matlagning på trä eller kol. Dessutom är det nödvändigt att följa särskilda säkerhetsregler.
 • Den andra typen av konstruktion fungerar på kolbriketter. Med detta bränsle är maten smakigare och mer aromatisk. Men det finns också nackdelar - för att nå den önskade temperaturen måste du vänta 40-45 minuter, och kol kostar mer än gas och lämnar mycket.

I detta avseende föredrar många många gasapparater, vilka är billigare och snabbare att bibehålla.

Populära modeller

Företagets produkter är representerade av flera typer av strukturer, lämpliga för både permanent och mobil placering.

BQ-909

Detta semesteralternativ har förtjockade väggar, vilket bidrar till en jämn förberedelse av rätter som förbli varma under lång tid. Strukturerna är gjorda av stålplåt med en tjocklek på 0,8 mm, galler - 1,5 mm. Beläggningen av eldfast emalj klarar 650 grader, medan produkten ser bra ut även vid upprepad användning.

Väggarna är så starka att de inte är rädda för mekanisk deformation.Vid behov kan ved eller kol användas för tändning. Strukturen har förstyvningsribben, vilket ger extra tillförlitlighet, spår för spett är inbäddade i väggarna.

BQ-910

Liksom den tidigare versionen är modellen också utrustad med dubbla väggar. Jämfört med standardmodifieringarna kvarstår värmen inuti grillen 15 minuter längre. Detta är en stabil utrustning, vars metalldelar är belagda med värmebeständig färg. Satsen ger möjlighet till två grillar, som samtidigt kan fungera som stöd för produkterna i tillagningsprocessen.

stationär

Designen är utrustad med en hyll och ram för spettar. Särskild styrka i denna modell ges av fasettens yta, väggtjockleken når 1,5 mm. Hyllan är avsedd för tillverkning av produkter och har speciella krokar för att hänga olika tillbehör - paprika behållare på långsträckta handtag, hårtorkar för bränsle, apparater för kontroll av beredskap. Brazier har vackert böjda röda ben, stabila, trots den yttre elegansen. På en sådan grill kan du placera omedelbart tio spettar.

Mangal-diplomat BC-781R

Tillverkad av kolstål.Det är inte bara bärbart, men också en hopfällbar modell med en väggtjocklek på 0,9 mm. Om så önskas kan den omvandlas till en kompakt, platt resväska som är bekväm för transport och placeras i ett speciellt hölje. Satsen, förutom designen, innehåller en väska, 6 spettar (45 cm).

Sfärisk BBQ Grill 5300-3S

En stor och robust design som har en rund form, tack vare vilken de lämpligaste termiska förhållandena skapas för matlagning. Locket garanterar jämn rostning av kött eller fisk från alla håll. Kroppen på grund av den värmebeständiga beläggningen kan tåla temperaturer på 700 grader, medan det är möjligt att styra tryckkraften med hjälp av speciella spjäll som finns på botten av kroppen och i locket. Grillen har stabila ben, fixerade med ett ställ för aska.

Också i intervallet finns modeller med ett hopfällbart bord, med lock och en stationär hyllplan, vikbara braziers i rostfritt stål, hopfällbara enheter kompletta med grillgitter och spett.

Hur man väljer grillgrill?

När en struktur väljs för en dacha eller ett privat hus med ett litet territorium är det bäst att skaffa en vanlig stationär modell som inte tar upp mycket utrymme. På en stor tomt kan du sätta en brazier av mer imponerande storlek, vilket är ganska logiskt.När det gäller fältturer är den bärbara modellen alltid att föredra. Vanligtvis är sådana modifikationer mer kompakta, de kan demonteras och vikas.

De viktigaste parametrarna som bör beaktas vid val av:

 • Enhetens tillförlitlighet - ger möjlighet till starka fästingar för alla delar.
 • slitstyrka - ju mindre antal anslutningar desto längre livslängd.
 • Modellens vikt bör inte vara för tung för transport, men tillräcklig för att säkerställa att den är stabil i alla väder.
 • Det är viktigt att förutse längden på braziern - antalet placerade spettar och bränsle beror på detta, om det är kol, då behövs stora dimensioner;
 • längden på spettarna eller gitteret beror på kroppens bredd;
 • För optimal stekning av produkter, särskilt kött, krävs ett visst djupgrill - minst 12-15 cm;
 • Den lämpligaste höjden hos sådana strukturer är 60-70 cm.

Det material av vilket brazieren är gjord är av stor betydelse. Stålmodifieringar är de vanligaste och populära på grund av deras lätta och låga priser. Vanligtvis är nackdelen med sådana produkter deras känslighet för bränning, men inte för Forester-produkter.Företagets produkter har en stabil beläggning som gör det möjligt för dem att klara de högsta temperaturerna utan att skada brazaren.

Stålskivor är lätta att rengöra med en pensel, varefter de bara kan oljas. Bärbara modeller kan lagras ihop eller vikas i alla tvättstugor.

Små mobilprodukter med originalinredning kan också användas för loggier och terrasser. Det viktigaste i sådana fall är att göra rätt val i riktning mot detta eller det här bränslet och att följa säkerhetsåtgärderna.

Köper moderna mönster för utomhuslagring, du måste tänka på rätt placering. Det är bra om utrustningen ligger nära en vattenkälla i händelse av en oväntad brand. De ursprungliga modellerna kommer harmoniskt att passa in i någon landskapslösning, speciellt om designen kompletteras med en uppsättning stolar, ett bord och en baldakin.

Och i nästa video kan du se beskrivningen av Forester mangal diplomat.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum