Hur man gör en grill på en symaskin?

Brazier från en symaskin är en mycket original och ovanlig idé som kommer att vädja till dem som älskar att designa allt med egna händer. Tidigare hade gamla symaskiner ofta en mekanisk fotdrift. På en gång var de i stor efterfrågan. Men idag, när ett stort utbud av enheter med el-drivenhet finns på marknaden, försvann behovet av gamla modeller helt enkelt. Men rusar inte för att kasta en sällsynthet i en deponi, för du kan ge honom ett andra liv.

Användarvarianter av symaskinen

Det viktigaste av alla gamla symaskinmodeller är statin från gjutjärn. Den innehåller sådana detaljer som drivpedalen, svänghjulet och själva enheten.Detta element kan vara ett perfekt alternativ för färdiga ben för olika möbler. Sängen har ofta ett mycket vackert utseende med ett överflöd av mönster, curlicues och andra smidda föremål.

Tack vare ett sådant attraktivt utseende, söker många människor målmedvetet och köper vintage symaskiner.som vidare omvandlas till alla slags ursprungliga möbler och trädgårdsdesign. Men oftast används de för att skapa grill eller grill.

En annan viktig fördel med den gjutna ramen är att den redan har både en värmebeständig och en säker bas som det bara förblir att fixa brazieren.

Nödvändiga material och verktyg

Att självständigt montera brazieren, Du måste förbereda följande material och verktyg:

  • metallplåt - en brazier kommer att tillverkas av det (stålets tjocklek måste vara över 3 mm);
  • stål hörn och trim rör;
  • hushålls svetsmaskin, samt elektroder;
  • bulgarian;
  • dekorativa smidda element - används för att dekorera den färdiga produkten (tillval);
  • förbrukningsartiklar - gångjärn, bultar, muttrar och andra.

Hur man gör en brazier?

Först och främst är det nödvändigt att utföra mätningar av sängen, på vilken skålen ska monteras i framtiden. Storleken på hennes låda är bäst att göra lite mer än en gjutjärn. Således kommer det att vara möjligt att fixera stålhörn genom svetsning i den nedre delen av brazieren, vilket fixar den. Tack vare dessa detaljer kommer ett liknande konstruktionselement inte att röra sig under användning.

Svetsning av stållådan och gjutjärn från symaskinen hemma är extremt problematisk, så du kan fixa lådan med bultar och använda en ram från hörnen som du kan lägga på toppen av basen.

Höger på sidorna av braziern ska inte vara för stor - det kommer att minska bränsleförbrukningen. Om sidorna är för låga är det dock risk att de produkter som förbereds på grillen brinner, eftersom de är för nära kolet. Den optimala höjden på sidorna är från 15 till 20 cm. I broilerens sidoväggar rekommenderas att man gör flera små öppningar för åtkomst av syre.

Alla De beredda och skurna delarna av köttfärgen förseglas genom svetsning. I den nedre delen är också rammen svetsad från hörnen, eller hål är gjorda i botten för fästdon till ramen med hjälp av bultar. Fullt redo att grilla kan kompletteras med alla typer av hyllor och stativ - de kommer att ge bekvämligheten med att laga mat. Dessutom kan den resulterande anordningen dekoreras med olika färdiga dekorativa element av smide.

Så här gör du en grill på en symaskin, se videon nedan.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum