Hur man väljer en keramisk grill?

Vila och picknick utanför staden är alltid ett hav av positiva känslor och trevliga intryck. Ett sällsynt fall utan att laga kebabar från kött, svamp eller grönsaker. Naturligtvis, för att underlätta förberedelsen behöver du en brazier. Det kan också bytas ut med grill eller grill.

Nyligen har keramiska grillgrillar blivit mycket populära. Många av dem, även om de är utrustade med el- eller gasvärmeelement, men de flesta av de övriga föredrar kol - det ger en speciell smak åt vilken maträtt som helst.

Särskilda funktioner

Denna typ av braziers kom till vårt land från Australien och Tyskland, där de fick enorm popularitet. Produktens huvuddrag är en speciell keramisk blandning. Den klarar temperaturen extremiteter, behåller värme och fukt.Måltiderna är inte bara läckra, men också de mest saftiga - inte alla metallgrillar kan ge den.

Keramiska grillar används inte bara för kebabar. I dem kan du laga mycket mat: baka bröd eller tortillor, gör kött i krukor, pizza eller kocksoppa. Sådana grillar är inte bara avsedda för enkel matlagning, de kan laga ett stort antal rätter från ett restaurangkök.

Keramiska grillar kan användas inte bara som brazier. Ofta ersätter de grillen, grillen, grillen, tandooren och till och med ett rökhus. Denna egenskap förklarar populariteten av användningen av keramiska produkter inom många områden av matlagning.

Speciellt populära är äggformade modeller. Varje brazier, som är så ordnad, kan hålla värme från en liten mängd kol länge.

Populära modeller

Det finns ett stort antal företag som gör keramiska grillar. En av de mest populära är det tyska företaget Monolith. Ett faktum talar vältaligt om kvaliteten på sina produkter - det ges en 10 års garanti. Även varumärkets fördelar inkluderar ett brett utbud av produkter: från små grillar till storabraziers för stationära restauranger.

Tänk på några av modellerna.

  • "Monolith Junior" - Det minsta alternativet. Lätt att transportera i bagaget, lätt och handburen. I det kan du lätt laga mat för en liten familj.
  • "Monolith Classic" har en hopfällbar design. Tillåter dig att laga en stor mängd mat för ett företag med 7-9 personer.
  • "Monolith Le Chef" avser professionell utrustning. Produktens diameter gör det möjligt att baka inte bara kyckling, utan även en hel liten gris.
"Monolith Junior"
"Monolith Le Chef"
"Monolith Classic"

Alla mönster av företaget "Monolith" kan användas som grill, tandoor och rökhus. Designen är hållbar, har hög säkerhetsprestanda. Locket stänger tätt, vilket hindrar luft från att komma in. Detta skapar effekten av en riktig ugn, där en temperatur ständigt upprätthålls.

Det är värt att uppmärksamma några andra populära modeller.

  • Big Green Egg. Utseende liknar det ett grönt ägg. Det värms upp på 10 minuter - inte varje modell kan värmas upp så fort. Formen på ägget gör att strukturen snabbt kan värmas upp och hålla kvar värmen under lång tid.Brazier används året runt, utrustad med bekväma hjul för transport från plats till plats.
  • GFgril - Hem elektrisk grill med keramisk beläggning. Används ofta i lägenheten för tillagning av små portioner av stekt kött eller grönsaker. Lätt att rengöra för hand. Tack vare det faktum att locket passar tätt och temperaturen är lätt justerbar, kan du laga maträtt av någon tjocklek snabbt och utan att brinna till ytan.
  • Megagrill - Den mest populära elektriska grillen med keramisk beläggning. Den fungerar från ett batteri, vilket möjliggör användning av denna grill även i naturen, bort från strömkällor. Den består av tre delar, så du kan göra en mindre version, vilket i form av funktionalitet inte kommer att vara sämre än många standardmodeller.
Stor grön ägg
GFgril
Megagrill

Primo Company är specialiserat på tillverkning av stationära grillar. När du köper en tjugo års garanti på alla produkter. Ugnar kan användas som rökhus, tandoors, grillar, grillar eller grillar. Den ovala formen möjliggör den mest effektiva användningen av värme från kolmen. 5 kg kol är tillräckligt för 36 timmars temperaturunderhåll.

Keramik används ofta i matlagningsprocessen. Det håller perfekt värme, rätterna blir saftiga, välsmakande.

Keramiska grillar presenteras i ett brett utbud. Detta gör att du enkelt kan välja det lämpligaste alternativet.

Titta sedan på videorecensionerna av Primo keramiska grillen.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum