Designer trädgårdsmöbler: författarens idéer för din trädgård

Trädgårdsmöbler är en oumbärlig egenskap hos stugor, eftersom ett landritning gör att du kan bli av med tankar som ständigt stör. En sådan plats kan också tillåta förändring av livets rytm, om än under en kort period. Därför måste möblerna i friska luften vara.

Urvalskriterier

Många använder uttrycket "möbler för dacha" för att förstå vad som redan har överlevt i staden - gamla soffor, tattered sängar med fattiga madrasser, löst stolar och bord med en dålig bänkskiva. Att använda gamla möbler är osannolikt att skapa en atmosfär av komfort och hjälp att slappna av. Några trädgårdsmästare förstår med dessa ord helt enkelt nya bänkar med ett bord för att sitta utomhus. Det ser bra ut och trevligt - så att du kan ta emot ett stort antal gäster.Men detta räcker inte för den fullständiga dekorationen av dacha.

Utbudet av landsmöbler har nyligen blivit mycket merän år tidigare, för att du inte bara kan välja bänk eller bord, utan också hängmattor, solstolar, stolar, gungor, markiser, solstolar, solstolar.

Samtidigt är det nödvändigt att välja exakt ett element, eftersom stugan är en viloplats för en familj eller en grupp vänner.

För att möblerna ska se bra ut på webbplatsen måste du överväga flera kriterier.

 • Praktiskhet. Väderförhållandena på sommaren kan förändras vid en breakneck-takt. Värme, brännande sol, nattfrost, morgonfogar, kraftiga regn och hagel - sådana test kommer att falla till andelen utemöbler. Särskild uppmärksamhet ägnas åt materialets fuktmotstånd - många tillverkare täcker möblerna med speciella kompositioner från effekterna av vatten och fukt.
 • Rörlighet. Högsäsongen varar från maj till september och lämnar alla möbler på gatan året runt är ett kortsynt drag. Därför är ljus eller hopfällbara mönster ofta utvalda - de kan lätt avlägsnas under hösten. Och på sommaren under ett långt dåligt väder eller avgång är sådana möbler lätt att flytta till ett annat ställe.Det är också värt att notera att i ett lanthus kommer vikningsstrukturer att rymma ett minimum av utrymme.
 • Dekorativa. Möblerna ska inte bara vara praktiska och bekväma, men också lämpliga för platsen, landskapsdesignen och inte riktigt sticka ut. Plast är till exempel absolut inte lämpligt om huset med ett staket är helt av trä. Ofta väljs författaren eller designmöblerna - den är skapad speciellt för beställningen. Om det inte finns möjlighet att locka en professionell designer, kan du själv välja lämpliga möbler för webbplatsen.

typer

För närvarande finns ett stort antal material från vilka utemöbler är gjorda. Nedan är de mest populära.

 • Plast. Många trädgårdsmästare väljer plast på grund av sin billighet, vissa använder det på grund av produktens lilla vikt. Men oftast är den främsta fördelen med plastmöbler att det kan vara absolut vilken färg som helst.
 • Stone. Populariteten av detta material beror på det faktum att natursten blandar enkelt med något landskap. Det används ofta i författarens idéer. Materialet och dess bearbetning är ett dyrt nöje, så att du kan träffa stenmöbler inte vid varje sommarstuga.
 • Metal. En uppsättning av detta material kommer att se organiskt ut i någon inredning. Många designers skapar sina verk från metall. Material utan extra bearbetning är inte det bästa alternativet - från fukt och syre blir det snabbt rostigt vilket ser extremt obehagligt ut.
 • Tree. Det är en av de vanligaste alternativen. Den är idealiskt kombinerad med något landskap: både naturligt och konstgjord.
 • Rattan. Rottmöbler är alltid lämpliga för älskare av en lugn och avkopplande semester i landet. Tidigare betraktades detta alternativ av designers som ett lanthus, men många använder nu rottingstolar i kontor och lägenheter. För det mesta gjorde rotting stolar eller soffor, mindre bord. Rattan möbler är ganska lätta, men samtidigt hållbara. Det ser ganska imponerande ut, och att sitta i stolarna är ett nöje.

Med tanke på olika trädgårdsmöbler kan vi dra slutsatsen att det är extremt populärt. Hennes val beror endast på ägarnas personliga preferenser. Design färdigheter kommer att bidra till att skapa en unik atmosfär på dacha.Efter att ha köpt och installerat möbler i landet kan du få ett bra ställe att koppla av.

Vackra idéer i inredningen

   Flerfärgade stolar kan användas både i hörnet för barn och som extra sittplatser. Sådana möbler passar barn mer - de gillar starka färger väldigt mycket. Ja, och möbelens vikt gör det möjligt för dem att dra det till en lämplig plats.

   .

   Bord av sten är mycket slitstarka - de tålar inte bara påverkan av vädret utan även en stor mekanisk kraft. Stallarna är slitstarka, men de är ofta obekväma att sitta på - de värmer upp på sommaren och svalnar snabbt i kylan, så det är bäst att ta en kudde eller filt med dig. Utseendet på denna design är dock underbart.

   Metallmöbler ser väldigt tungt ut mot bakgrunden av blommande växter, vilket inte ger glädje åt atmosfären. Därför behandlas sådana möbler med färg eller träbeklädnad.

   Träkonstruktionerna ser majestätiska ut, det är bekvämt att sitta på bänkarna, materialet är trevligt att röra vid. Träet måste emellertid behandlas med lack eller färg från effekterna av naturfenomen. Som ett resultat tjänar trästrukturer i flera år, vilket är en utmärkt dekorativ lösning med hög funktionalitet.

   Du kan ta reda på hur ovanligt det är att bygga din trädgårdsplot i följande video.

   kommentarer
    Författare
   Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

   Entré hall

   Vardagsrum

   sovrum