Trädgårdsmöbler från pallar: Vad kan man göra av träpallar?

Var och en av oss är beredda att satsa mycket ansträngningar och resurser i arrangemanget av hans hem, i ett vackert utformat interiör, vilket skulle skapa komfort för många års uppehållstillstånd. Och förmodligen har få hört att ett sådant resultat kan uppnås med hjälp av skrotmaterial utan att investera stora finansiella kostnader. Ett av dessa alternativ är användningen av vanliga träpallar i designen av ditt hem, på grund av dem kan du skapa nästan alla nödvändiga möbler för inredningen av rummet och trädgården själv med ett minimum av ansträngning.

Inredning med pallar i loftstil

När du avslutar lokalerna på senare tid blir loftstilen mer och mer känd. Förekomsten av denna stil i hemmet uttrycks av grova tegelväggar och rostiga golvbalkar.Den är inredd med ett litet antal nödvändiga möbler som inte är svåra att montera de flesta tillgängliga materialen. Och pallar från ett träd samt möjlig tillvägagångssätt för sådan registrering av ett interiör.

Pallhantering

Vid tillverkning av möbler från träpallar finns det många sätt att kombinera dem med andra föremål, docka med varandra, demontera, måla eller linda ihop med en trasa. Men eftersom det här materialet tidigare användes under vissa förhållanden har det förorening. Därför måste det noggrant bearbetas och förberedas för vidare användning.

Nedan följer en följd av åtgärder för bearbetning av sådant material.

 • Det första steget är att rengöra materialet från smuts så gott du kan. Det bästa alternativet är att skölja med varmt vatten och tvättmedel och torka.
 • Alla grus och grovhet avlägsnas från den förtorkade ytan, eftersom sådana möbler måste vara i kontakt med varje dag, så att deras yta ska vara helt slät. För kvaliteten på processen är det bättre att använda en slipmaskin, när du arbetar med vilken du måste bära en mask.Slipning görs bäst i ett välventilerat område.
 • Pallarna kan inte helt skinnas, men endast den sida som personen kommer att vara i direkt kontakt med. Men om planerna är att skapa en stor struktur, är det bästa alternativet att demontera och bearbeta varje element separat från varje sida.
 • Om du tänker placera framtida tillverkade möbler på platser med hög fuktighet, måste du tänka på dess skydd. För att göra detta måste träprodukter behandlas med ett skydd mot fukt för utomhusbruk. Om de tillverkade möblerna ligger på gatan, kommer en sådan beläggning att skydda den från vått och fuktigt väder och det kommer inte att täckas med blå, mögel eller rutt.

Vad kan man göra?

Göra bord, står, soffbord

Att göra bord från det presenterade materialet kräver ingen speciell kompetens och erfarenhet - de är ganska enkla i utförande och används därför ofta i hushållsartiklar. Mellanstorlekstabellen kan tillverkas av två eller tre pallar.

Det finns många sätt och alternativ för självproduktion av ett sådant bord. Den kan poleras med en kvarn till en jämn yta och applicera en lackbeläggning för att ge en varm ton till produkten. Denna täckning kommer att fungera som skydd mot penetration av träfuktighet. Ytan på det designade bordet är också målade och applicerat en mängd olika mönster i kombination med interiören.

På ytan av en sådan tabell är det rekommenderat att utfärda en glasskiva, skuren i ett ark, - en dekor särskilja unik produkt originalitet, och ger utmärkt utseende och enkel möbler för ytbehandlingar.

Göra sängar

Dessa använda produkter passar väl som en bas för en säng. Om du vill ha en låg säng i asiatisk stil i ditt inre, bör du lägga flera pallar i rad på stiftelsens ställe. Du kan också använda ett annat alternativ: bygga två eller tre nivåer från pallar och fixa dem med träställ - så kan du få en sovplats i klassisk stil. Fördelen med den här sängen är att den har utmärkt ventilation och nackdel - du kan inte ha en stor belastning, eftersom det finns en hög risk för strukturella fel: Styrelsen kommer inte att stå och kan gå sönder.

Om inredningen innehåller element i loft eller landstil, kommer en sådan egengjord säng att vara mycket harmonisk mot atmosfären som regerar i rummet. Pallar kan anpassas istället för ett huvudgavel och, om så önskas, göra en liten hyllning för böcker eller en lampa.

Tillverkningsstolar och soffor

I de flesta fall används pallar för att skapa stolar och soffor i ett hem utomhus sittgrupp. Men med en liten fantasi och lägga till nya element, är sådana produkter väl lämpade för heminredning, och soffkuddarna kommer att vara ett utmärkt ersättande för rygg och stolar.

Fördelen med sådana tillverkade föremål är att det är möjligt att byta parametrar: höjd och bredd, och om så önskas kan du fästa armstöd.

Med ett stort antal pallar kan du enkelt komma och komplettera en uppsättning möbler, som kommer att innehålla en soffa, två stolar och ett bord för tidningar. Vid tillverkningen är det viktigt att upprätthålla strukturens grundläggande stil och integritet.

Göra dekorativa element

När du konstruerar dekorativa föremål från en pall för att dekorera ett rum, kan du slå på obegränsad fantasi, till exempel,skapa en utmärkt panel med en märklig ritning eller gör de nödvändiga hyllorna för olika bagage.

Pallens övre yta med spol-konverterade plankor kan användas som en extra bricka - du behöver bara tänka upp och fästa originalhandtag på den, och spegeln till spegeln från olika bitar av olika former kommer att vara en utmärkt dekoration för badrummet.

Original viloläge för husdjur

För att göra detta är det nödvändigt att fästa två pallar vinkelrätt mot varandra och utrusta det med mjukt sängkläder, om nödvändigt kan du klippa öppningar för skålar med vatten och mat - ett sådant mysigt ställe som ditt husdjur kommer att uppskatta.

Produktion av land- och gatemöbler

Träpallar har en oändlig resurs som används i landet eller på landet bredvid eget hem. Utomhus med utsikt över naturen är föremål som samlas in från pallar perfekt kombinerade även utan extern bearbetning. De är mycket organiskt lämpade för utformningen av gården eller trädgården, och brädorna passar bäst för byggandet av grillplatsen.

Du kan bygga bra gungor från pallar som är lämpliga för människor i olika åldrar, och för bekvämlighet kan de täckas med något mjukt material.

Det är också realistiskt att utrusta ett utmärkt rekreationsområde tack vare hörnsofforna från dessa produkter, för att sätta ett litet bord där du kan tillbringa en god kväll med din familj eller vänner. Denna situation kommer att finnas tillgänglig för att ta lunch och frukost ute.

  Förutom landskapsdesign är det önskvärt att göra en mängd olika krukor och blomställ. De kan inte bara installeras men också hängas på olika vertikala enheter.

  Hur man gör en trädgårdsbänk ur pallar, se nästa video.

  kommentarer
   Författare
  Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

  Entré hall

  Vardagsrum

  sovrum