Bonaparte Mosaic Collection Review

Kakel i ett mosaikformat har utmärkta dekorativa egenskaper. Moderna varumärken erbjuder ett stort utbud av efterbehandlingsprodukter, olika i form, textur, färg och material. Mosaic används när det är nödvändigt att skapa en original, snygg och uttrycksfull designdekoration. På kakelmarknaden är det ledande varumärket Bonaparte. Företaget erbjuder kunder en mängd olika plattor för klassiska och moderna stilistiska trender.

Om tillverkaren

Idag är företaget en av de största leverantörerna av mosaik av konstgjorda och naturliga material. Märket tjänar kunder i östra Europa, liksom Asien.

Företaget konkurrerar framgångsrikt med andra tillverkare. på grund av högkvalitativa produkter, rimlig prissättning och rik mångfald. Mästare utvecklar ständigt nya samlingar, ständigt uppdaterar och kompletterar ett brett sortiment.

Ett team av professionella designers studerar modetrender och kunders åsikter för att ge produkten ett charmigt utseende.

Företaget ägnar särskild uppmärksamhet åt valet av råmaterial som används vid tillverkning av produkter. Dessutom tillämpas nyskapande utrustning, nya metoder och moderna metoder. Tidigare var tillverkaren engagerad i grossistförsäljning, nu är produkten tillgänglig för kunder i detaljhandeln.

Huvudsakliga sorter

I produktkatalogen av märket Bonaparte hittar du ett stort utbud av produkter. Upptäck de populäraste arterna:

keramik

När det gäller prestanda är keramikplattan mycket lik kakel, men ur estetisk synvinkel är produkterna mer originella, mångsidiga och snygga. Detta alternativ anses vara det bästa priset. Keramikplastmaterial från detta företag är mycket billigare jämfört med liknande produkter från andra tillverkare.

glas

Glasmosaik uppmärksammar sitt speciella utseende. Materialet har strålning, glans och charm. Den enda nackdelen med en sådan kakel är bräcklighet. Det används ofta för dekoration av enskilda element av stilistik eller lokal dekoration.

Glas och sten

Kombinationen av två motsatta material ser original och spektakulär ut. Som ett resultat är det en mottagning av kontrast, som alltid är relevant och relevant.

Livslängden för sådana produkter överstiger graden av glasplattor på grund av stenelement.

sten

Det bästa valet för älskare av naturlighet och naturlighet. Detta är den dyraste och enligt designarna det mest spektakulära och lyxiga efterbehandlingsmaterialet i ett mosaikformat. Kakelskivan ger en inre expressivitet, miljövänlighet och naturlighet. Materialets färg och struktur kan variera beroende på materialet som används vid tillverkningen.

Produktegenskaper

Ett särdrag hos alla samlingar av Bonaparte-märket är att de enskilda delarna i samlingarna är kompatibla med varandra. Köpare har möjlighet att skapa originaldekorer, som kombinerar kakel med olika struktur och färg.

Klienten har också möjlighet att lämna en begäran om att skapa upphovsrättsinnehåll och producenterna kommer att göra allt för att tillfredsställa dina önskemål.

Det är säkert att säga att det inte kommer vara något problem med valet av nyans. Företagsledare har utvecklat mer än hundra färgalternativ. Finns som standard, klassiska, neutrala nyanser och extraordinära färger och färger. Krävande kunder kommer att lockas till reproduktioner av kända konstverk och olika abstraktioner.

Positiva egenskaper

Experter kallar mosaiken från varumärket Bonaparte ett av de mest populära och mest använda materialen på marknaden idag.

Det finns många fördelar med detta mosaik.

 • Lång livslängd. Från år till år efter läggning kakel kommer glädje med skönhet och praktiska.
 • Stabilitet. Oavsett platsen (horisontella eller vertikala ytor) kommer plattan att visa motstånd mot belastningar, yttre faktorer och andra effekter.
 • Produkterna är inte rädda för brand och höga temperaturer och är mycket resistenta mot hög luftfuktighet och fukt.
 • Kakelplattan har hög hållbarhet, det är mycket svårt att bryta den.
 • Vid produktion används endast naturliga och miljövänliga material.
 • Högt motstånd mot direkt solljus.

Ovanstående förmåner har endast certifierad produkt.

Använd i inredningen

Produkter från ovanstående märke används för att dekorera olika rum och platser. Med kakel kan du dekorera väggarna, golvet, taket, poolskålen och andra ytor. På grund av de speciella egenskaperna kan den användas i rum med hög luftfuktighet, i ett hårt klimat och plötsliga temperaturförändringar.

Mosaic kan användas på flera sätt:

 • oberoende dekorativ beläggning;
 • verktyg för att skapa konstnärliga kompositioner och styling av enskilda delar;
 • Material för en kombination av olika råmaterial;
 • registrering av arbetsområdet.

Populära samlingar

För hela tiden av sin existens på marknaden har företaget släppt många ursprungliga samlingar. Kvalificerade hantverkare och professionella designers arbetade med att skapa, kombinera höga tekniska egenskaper och utmärkta estetiska egenskaper.Bland den stora variationen av köpare och professionella dekoratörer påpekade vissa alternativ.

Stenmosaik - Ett idealiskt val för att dekorera stilistik, vilket medför naturlighet och miljövänlighet. Natursten användes för att dekorera lokalerna i antiken. Efter många århundraden är denna metod fortfarande i stor efterfrågan.

Avslutningsmaterial av denna typ är idealiskt för att dekorera badrummet.

Stensamlingar

Kolizey I

Kakel i ljus beige toner med en gul nyans. Smal dör, kopplad på duken, ger atmosfärens dynamik och rytm. Materialet är utformat för inredning. Texture - matt. Mått: 30x30. Varma färger kommer att skapa en mjuk och varm atmosfär.

Detroit (POL)

En spektakulär kombination av ljusa och mörka partiklar. När du skapar samlingen används dessa färger: grå, beige, vit, silver och brun. Mått: 30,5 x 30,5. Detta är ett universellt ytmaterial som kan användas för exteriör och inredning (badrum eller kök).

London (POL)

Väggplattor i en delikat rosa toner. Ytans typ - polerad.För uttryck och attraktionskraft appliceras ljusa och mörka ränder på små element. Materialet kan användas både inomhus och utanför byggnader.

Glasplattor står ut mot resten av produkterna med uttrycksfullhet och attraktivitet. Processen med att lägga sådant material är inte svårare än installationen av kakel. I processen kan du klippa plattorna vid lederna, vilket ger den önskad form och storlek. Det är lätt att ta hand om glasmosaiker, de förlorar inte ljusstyrkan, är attraktiva under lång tid och är inte rädda för att skada yttre påverkan.

Populära samlingar

Azov

Kakan i mild blå färg kommer att skapa inomhus den fräscha och luften atmosfären. Detta material är idealiskt för ett badrum i nautisk stil. Kakan är avsedd att användas inte bara i badrummet, men i köket och i utsidan. Textur - glans.

Shik guld-3

Mosaic i en rik silverfärg. Både smidiga och texturerade partiklar placeras på duken. Underbart val för klassisk stilistik. Typ av yta - för metall, sten, glans. Användning - innerväggar.Lysstrålar, som träffar kakel, kommer att skapa en fin ljusstråle.

Top röd

Originalavslutningsmaterial från smala vertikala partiklar. När du skapar dekoratörer använder du dessa färger: röd, svart, grå, metallisk, silver.

Plattor kan läggas inuti och utanför byggnader.

Keramiska plattor märke Bonaparte kombinerar praktisk, hållbarhet och elegant utseende. Företaget har utvecklat ett stort utbud av alternativ för att skapa originaldesigner. Keramikplastmaterial är den vanligaste finishen.

Andra samlingar

Bonaparte

Effektiv mosaik för etnisk och klassisk stilistik. Designers använde en kombination av tre färger - brun, grå, metallisk. Mått - 30x30. Materialet kan användas för vertikala och horisontella ytor, inklusive golvet. Elementen är dekorerad med tredimensionella mönster, vilket ger det ursprungliga utseendet.

Sahara

Liten mosaik i varma bruna toner. Tyg dekorerade med gyllene element. Strukturen är matt. Storleken på duken - 30,5 x 30,5. Avslutningsmaterial för utomhus- och inomhusbruk passar perfekt i en klassisk inredning.

Deluxe

Originalplatta att skapa från partiklar i form av honungskamrater. Kollektionens färger är grå och beige. Ytbehandlingstyp - glans och nacre. Dukar kompletterade med texturerat element. Sådana färger kommer inte att påverka dina ögon, vilket ger en bekväm och mysig atmosfär.

Exempel på interiören

 • Gör ett köksförkläde i arbetsområdet med en mosaik. Ljusa färger ger inre uttrycksförmåga och mättnad.
 • Lyxig inredning av ett klassiskt badrum. Kakelplattan är målade i guldfärg. Glansig konsistens i harmoni med golvbeläggningen.
 • Mosaic i grön ton. Det bästa valet för badrummet i etnisk eller naturlig stil.
 • I det här fallet används det färdiga materialet för att designa den vertikala ytan. Beige palett för badrummet anses vara en klassiker och förlorar inte relevans.

För information om hur man korrekt lägger en frise från en mosaik, se följande video.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum