Mosaic Caramelle: egenskaper och fördelar

Nyligen är utsmyckning av hus i allt högre grad till designkonstverk. Mannen på gatan försöker också ge sin hemstil och elegans, för att följa moderna designtrender. Glasmosaik har blivit en utmärkt lösning för att dekorera olika delar av huset. Vad är skönheten i produkterna från företaget Caramelle, kommer att diskuteras i artikeln.

Särskilda funktioner

Det kinesiska varumärket Mosaic Caramelle är relativt ungt. Efter att ha snabbt blivit populär hemma gick företaget in på den asiatiska keramikmarknaden. Men tillverkaren slutar inte där. Caramelle mosaik imponerade världsmarknaden och blev populär i många europeiska länder och i Ryssland. Allt detta beror på den kinesiska designerns icke-standardiserade tillvägagångssätt, spårar världens modetrender och högkvalitativa tillverkningstekniker.

Tillverkaren positionerar sina varor som miljövänliga, högkvalitativa och gjorda endast av naturmaterial och naturliga färgämnen.

Vid formning av plattorna användes naturstenar, marmor, glas, kvartsand. Detta ger utseendet på mosaikens adel och estetik. Närvaron av flera moderna och vackra variationer av kakelmönster gör den populär och används ofta i heminredning. Produkterna är lätta att hitta i nätbutiker. Deras pris är ganska högt, men för denna kategori av varor i kombination med kvaliteten är fortfarande acceptabel.

Vad är glasmosaik?

Glasmosaik produceras genom att fusera kvartsand och olika komponenter. Som ett resultat blir produktens sammansättning lika stor som bergkristall som möjligt. I utseende består produkten av många små bitar. Färginnehåll kan vara nästan allt beroende på din smak.

Positiva egenskaper vid applicering av glasmosaik är några viktiga kategorier.

  • Vattentäthet på grund av frånvaron av porer i ytan av produkter. Irreplaceable kvalitet för våtrum.
  • Kakelplattor är mycket starkare än vanligt glas.
  • Enkelt att lämna - mosaiken rengörs med hushålls rengöringsmedel.
  • Motstånd mot stora temperaturfluktuationer. Glasplattor är värmebeständiga ytor, tålar temperaturer upp till 150 grader. Å andra sidan kommer en frost på minst 30 grader inte heller att påverka mållinjen.
  • Försvinner inte i solen, ändrar inte utseendet under ultraviolettverkan.

Alla dessa egenskaper talar om det bredaste utbudet av glasmosaikapplikationer. Det kan användas för att avsluta fasaderna av byggnader, golv, trappor, dekorativa inredningsdetaljer, i badrummet och i badrummet, i köket för att klara förklädet, foderpoolerna, fontänerna och eldstäderna.

Förstörelsen under syrans verkan - det enda negativa, men med omsorg, det är obetydligt.

Samlingar och design

Tillverkaren erbjuder en mosaik för varje smak som kan tillfredsställa även den mest krävande kunden.

  • Serie av Caramella pietrine erbjuder produkter gjorda med naturlig marmor. Hållbarhet och kvalitet på plattor innebär att de används både som väggmålning och golv. Ämneslinjen - naturliga marmormotiv i intervallet nära de naturliga nyanser av sten: grå,brun-beige, grönaktig. Denna inredning ser strikt ut och samtidigt spektakulär och elegant.
  • mosaik Natur skiljer sig från en oväntad kombination av glas och natursten i produkter. Dessutom har glasytorna en matt och blank struktur. Utan tvekan är det här alternativet lämpligt för olika stilar, och olika typer av material i kombination kommer att ge intressanta höjdpunkter i ljuset. Nyanserna i denna samling är också mestadels naturliga.
  • linjal Acquarelli Tillverkad helt av glas, har en blank struktur och en mängd olika färger. Namn på toner lånas från blomväxter och förmedlar sina naturliga nyanser bra. Du kan dekorera sådana plattor inte bara med golv och väggar, utan också använda den som en accentpanel eller dekorativa insats.
  • samling La passion lämplig om du letar efter radikala lösningar och ljusa färger. Mättad malakit, röd, lila och turkos lämnar inte likgiltighet och kommer att medföra dynamik i inredningen.

För fans av premiumprodukter presenteras linjerna. Impressioni, Classica, Arlecchino. För lining pooler föreslagna budgetpost Sabbia.

impressioni
Classica
Arlecchino
Sabbia

Vackra exempel i inredningen

Det rymliga badrummet är dekorerat med en lilac gamut av mosaik nyanser. För att inte överbelasta utrymmet valdes en likformig blank beläggning för golvet. Inredningen kompletterar ljuskronan i neoklassisk stil.

Brun nyanser lägger till komfort och värme, horisontella ränder expanderar visuellt utrymmet. Inredningsdetaljer från Chrome understryker den nuvarande designen.

Blåtoner är idealiska för varma små rum. En touch av svalhet och friskhet kommer att ge tröst och påminna dig om havet.

På hur man korrekt lägger mosaiken kommer du att lära av följande video.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum