Brun mosaik i inredningen

 Brun mosaik i inredningen

Brun är inte så tråkig som den kan tyckas vid första anblicken, även om den är förknippad med skoluniform. Detta är ett mångsidigt färgschema med en rik palett av varma och kalla färger, vilket är särskilt populärt bland balanserade och praktiska personligheter. Den är lika väl använd i smink, kläder och inredning. Den bruna färgen i inredningen är den mest naturliga, eftersom den efterliknar den naturliga nyansen av trä, som länge varit det främsta redskapet för dekoration.

Material och egenskaper i kombinationen av färger

Trots det faktum att moderna designerglädje drev den bruna färgen in i bakgrunden, personifierar den fortfarande soliditet, stabilitet, adel, och ger också en känsla av varm omfamning.

Mosaic som ett originalt alternativ till de vanliga keramiska plattorna kan diversifiera interiören i vilket rum som helst.

Efter att ha valt en mosaikkomposition av ädla choklad nyanser, kommer du enkelt att lägga till en höjdpunkt till den mest strikta designen.

Trots många fördelar började mosaiken först nyligen att bli populär som ytbehandling, eftersom det inte fanns så många som var villiga att arbeta med element (chips) med dimensioner på 5x5 cm och till och med 2x2 cm. Nu färdigställs arbeten minimeras - du måste förbereda ytan och sedan limma nätet med chipsen.

För sådana "mesh" produkter används olika material:

 • Glass. Sådana alternativ är resistenta mot aggressiva tvättmedel och temperaturförändringar, är överkomliga och har också olika konstruktioner.
 • keramik Den har stor potential vid imitering av texturer, till exempel trä, samtidigt som den har betydande fuktmotståndskraft.
 • trä Det är lite efterfrågan eftersom den naturliga konsistensen är benägen för svullnad och sprickbildning, även om det ger rummet ovillkorlig komfort.
 • sten - Starkt och slitstarkt material med utmärkta slitegenskaper, så det används aktivt för att täcka golvet. Den största nackdelen är den höga kostnaden.

Det är viktigt att välja rätt kombination av brun mosaik, då visas en speciell atmosfär i ditt inre:

 • ljus nyanser bidrar till ljusets känslor;
 • mörkare - avkoppling;
 • rödbrun kommer att öka kraften;
 • och i rum utan fönster och solig färg behövs bländning av ljusbruna och gula toner;
 • i vilket rum som helst skulle en kombination av vit och brun vara lämplig.

  Det monokroma beigebruna interiören är en harmonisk och vacker kombination som ser varmare och mysigare ut i vitbrun, så det passar perfekt in i utformningen av ett litet vardagsrum eller sovrum.

   Den energetiska och positiva tandemen i den gulbruna skalan är idealisk för land och retro stilar, även om det ser organiskt ut i vilket interiör som helst.

   Traditionellt är östern en brun-orange kombination. Det kan ofta hittas i utformningen av sovrum och boudoirs, men både i badrummet och i köket ser det bra ut.

   Vackra alternativ i olika interiörer

   Köket är den plats där alla familjemedlemmar oftast samlas. För att ge en atmosfär av komfort och lugn (såväl som en spektakulär accent) kan du säkert använda mosaikplattor av hela brunskalan. Det kommer att vara i harmoni med kökets vita, svarta, gröna möbler, idealiska för att dekorera förklädet, och i stora rum kommer det också att dekorera bordplattan.

   Bad, inrett i varma lyxiga nyanser av brunt, ser väldigt imponerande ut. Kombinationen av brunt och guld är väldigt populärt - det ser aristokratiskt men ovanligt ut.

   Gyllene mosaiken ser sig exceptionellt ut. Från det är det inte nödvändigt att utforma invecklade mönster.

   Blandade mosaik av olika storlekar med en kombination av olika nyanser av brunt som ser färskt är mycket populära: det finns modeller med guld, gnistrar, pärlemor, imitation av bärnsten och natursten.

   Mosaic är en bra inredningslösning. Dess estetik och användbarhet kommer att hitta sin tillämpning i alla hörn av ditt hem. Efter att ha stoppat valet på en mosaik av ädel skala av bruna nyanser, kommer du att visa elegans och felfritt smak.

   Granska mosaiken i inredningen, se följande video.

   kommentarer
    Författare
   Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

   Entré hall

   Vardagsrum

   sovrum