Hur man väljer ett bord för en bärbar dator på hjul?

Hur man väljer ett bord för en bärbar dator på hjul?

Personlig dator i en aktiv persons liv är inte lika bekväm som en bärbar bärbar dator, som kan tas till jobbet eller på affärsresa för att bli bekväm med soffan. Men att hålla den i dina händer är obekväma, för att du inte kan utan ett bord på hjul, vilket kommer att lossa dina händer och bli en pålitlig assistent.

Särskilda funktioner

Tack vare bordet på hjul kan du organisera din arbetsplats var som helst i lägenheten. Denna design har en liten storlek och upptar inte mycket utrymme, oavsett var du väljer att placera den - i ett hörn av vardagsrummet, i sovrummet av sängen, stolar, även köket eller balkongen. Och tack vare hjulen att flytta runt lägenheten är det enkelt och bekvämt - du behöver inte dra och lyfta den, vilket förhindrar skador på golv.

Fördelarna med sådana möbler är uppenbara:

  • Kompakt storlek;
  • Tillgänglighet av pris;
  • Visuell överklagande;
  • En mängd olika konfigurationer;
  • Rörlighet.

utformning

Bordsdesignen kan vara enkel, otransformabel. En sådan produkt består av en bordplatta och stöd, där alla delar är säkert sammankopplade.

Transformerbar konstruktion innebär att du ändrar höjden på stöden, vrider och byter vinkeln på bordplattan.

Sådana funktioner kommer utan tvekan att ge tröst till bordets funktion.

Det första alternativet ser mer tillförlitligt och solidt ut, det passar folk som föredrar de eviga klassikerna. Det andra alternativet, mer mobilt och modernt, kommer att vädja till kreativa individer som älskar framstegets nyheter.

Ägare av bärbara datorer som inte har en huvud arbetsplats, behöver särskilt ett rullande bord, eftersom det kommer att ge möjlighet att arbeta med komfort i alla hörn av huset.

Bordsbord på hjul kan skilja sig från varandra i färger, material, form, design och parametrar. Småstora konstruktioner är ibland så små att de inte överstiger 40 cm i bredd.

  • Rullande bord ofta gjorda av metallstöd, utrustade med bordsskiva av trä, MDF eller spånskiva och hjul.Stödets nedre delar är gjorda i form av bokstaven "C" i profilen och ligger så nära golvet att det gör det bekvämt att rulla bordet under soffor och sängar. Parametrarna för denna tabell är 400x500x700mm.
  • Regelbunden tabell På hjul ser det ut som ett skrivbord eller ett stationärt golvbord, men skiljer sig åt i mer miniatyrstorlek och utrustning med hjul. Det här alternativet är större än det föregående och har dimensioner av storleksordningen 700x600x750 mm. På grund av närvaron av rullar kan denna tabell också flyttas från rum till rum, men det blir något svårare tack vare dess parametrar och utrustning. Som regel är sådana modeller utrustade med minst en låda för nödvändiga saker eller behållare för kontorsmaterial, hyllor för böcker och dokument, kopphållare. I vissa modeller finns det en extra skjutbord för musen.
  • transformator - Den bekvämaste versionen av bordet, vilket tyder på en höjdsökning från 50 till 75 cm och en ändring i bordets vinkel från 0 till 35 grader. Det här alternativet är lika kompakt som det första och är också rörligt, men skiljer sig åt i konfigurationen. Ofta har ett sådant bord ett stöd i mitten eller offset mot sidan. Stödet är gjord i form av ett horisontellt brev "H", utrustad med rullar.

Ett stort plus på transformatorbordet är att det är hopfällbart, det sparar utrymme i huset när det inte finns något behov av det.

  • vikning Bordet kombinerar fördelarna med alla ovanstående modeller. Med en full layout har den en rymlig arbetsplats. Även denna tabell levereras med ett extra stöd för en mus som utan tvekan är bekväm. Dess stöd kan vara ett så kallat "kycklingben" med en flikbas. Dessa är radiellt placerade kuddar på hjul.

En sådan femstrålespindel ökar stabiliteten i strukturen och underlättar rörelsen från rum till rum. Denna modell kan även justeras i höjden och vinkeln på bordsskivan och kan ha ytterligare utdragbara arbetsplattformar. När den är vikad är den en mycket kompakt och kompakt design.

Beroende på konsumenternas behov är tillverkaren redo att tillhandahålla ett stort urval av bord på hjul, stora och små, vikbara och höjdjusterbara, lätta och massiva, med lådor och extra bordsskivor, och även utan dem.

Hur man väljer?

Prioritering är att ta hänsyn till alla dina behov och uppgiftervilket bärbara bord kommer att utföra. Då är det viktigt att bedöma rummets parametrar för att bestämma storleken på bordet. Tja, det är viktigt att ta hänsyn till inredningen, där en ny möbel ska organiskt passa in i stil och färg och inte bidra till dissonansen. Var därför särskilt uppmärksam på de material som bordet kommer att göras från.

Om du behöver en rymlig arbetsplats är det bättre att föredra modeller med en bänkskiva på ca 70 cm. Det är önskvärt att det är utrustat med en lådor för kontorsmaterial och dokument.

Om du gillar att flytta fritt med en bärbar dator från rum till rum och en stor arbetsplats inte är nödvändig för dig, välj en modell med en bänkskiva som inte överstiger 50 cm. Dessutom, om du aktivt använder inte bara en bärbar dator, men också en tablett, då möjligheten till höjdjustering och vinkeln på bordplattan kommer att vara avgörande för dig

Om huvudkriteriet för dig är utrustning, finns det många modeller med hyllor, lådor, vikbord och en plats för musens placering. Ett sådant bord kan tillgodose alla dina behov.

material

Kärnan i mönstren hos de flesta bord med varierande parametrar är applicerad metall, som framgångsrikt kombineras med slitstark plast, transparent och frostat glas, såväl som med trä.

Följande video visar hur du kan göra bord på hjul med egna händer från skivor av spånskiva.

Med tanke på den höga kostnaden för trämöbler är dess spånplatta MDF och MDF. Tack vare den snygga kombinationen av material och kompetent design passar bordsskivan på alla inredningar och blir den fulla detaljerna.

kommentarer
Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum