Små dressingbord: utrusta kvinnligt hörn

Ett toalettbord är utrustat med en plats där smink appliceras, frisyrer skapas, de försöker på smycken och bara beundra sin reflektion. Detta är ett okränkbart kvinnors territorium, där smycken, kosmetika och bara underbara saker hålls.

Särskilda funktioner

När du planerar inredningen i sovrummet, kommer varje kvinna definitivt att tilldela ett hörn för sig själv där hon kommer att ägna tid att ta hand om sig själv. Nyckelföremålet i det här hörnet är naturligtvis ombord. Förresten, det kan användas inte bara för regelbundna kosmetiska procedurer, men också för att arbeta med en bärbar dator. Det här är ett slags fungerande mini-kontor för en kvinna. Därför är det så viktigt att skapa inte bara skönhet och komfort, utan också bekvämlighet i detta område.

Innan du går till möbelaffären, kolla in några nyanser:

  • Ta hand om belysningen. Om det inte finns tillräckligt med naturligt ljus, anslut flera ljus.
  • Det ska finnas minst ett utlopp i närheten av fåfängdsbordet.
  • Spegelns storlek ska matcha storleken på bordet.
  • Höjden på bordet och sittplatser borde också vara i harmoni.

En dålig idé skulle vara att sätta ett bord framför fönstret. Inte bara att ansiktet alltid kommer att mörkas, och detta är osannolikt att bidra till tillämpningen av snygg smink, så även spegeln ger en bländning. Helst bör skönhetszonen vara bredvid fönstret. Om layouten inte tillåter det här, installera ett speciellt ljus.

Standardhöjden på bordet är 75 cm, men du kan välja en annan höjd "för dig själv". För sittande plocka upp en stol, puff eller pall. Den viktiga punkten här är storleken på produkten: Om modellen är tillräckligt kompakt kan den skjutas under bordet. Men det är problematiskt att sitta länge utan en rygg, så för damer som sitter bakom en marafett i timmar är det bättre att göra ett val i stolens riktning.

Var särskilt uppmärksam på arrangörerna, står och innehavarna. De kommer att hjälpa till att hålla bordsskivan rent och städat, och de kommer också att lägga till hygge.

typer

Skönhetsbord borde passa den övergripande bilden av rummet i stil och färg. Dessutom bör ett hörn av skönhet vara i ett rum där en kvinna kan vara ensam med sig själv. Omklädningsbordet är oftast placerat på sängens kvinnliga sida, men det här är inte en ironclad regel. Innan du köper bestämmer du stilen på ditt sovrum, Välj sedan det mest framgångsrika alternativet:

  • Classic dressingbord är ett vanligt bord, kanske lite redan, komplett med en spegel. Skåp för förvaring av kosmetika och bagage är inbyggda i bordet.
  • En trellis är ett bord med en spegel av tre vingar, som ändrar vändningen som du kan se frisyren på sidorna och baksidan.

Det bästa stället för ett kosmetiskt bord är sovrummet. Detta är ett tyst, dolt från nyfikna ögonrum. Om du väljer det perfekta alternativet i färg, stil och funktionalitet kan du hitta ett personligt viloplats och "ladda om".

Boende i inredningen

Omklädningsbord - kvinnors territorium, som kan ordnas även i ett litet sovrum. För att få en vacker och funktionell inredning, bestämma dina personliga preferenser och rymdförhållanden:

  • För ett litet rum plocka upp ett kompakt bord. Det liknande alternativet kan utföras i form av ett vikbart litet bord och en väggspegel.
  • Många löser problemet med brist på utrymme genom att placera ett toalettbord istället för ett av sängborden. Ett annat bra alternativ är ett miniatyrbord med en smal bordplatta och en väggspegel.
  • Inredning i vit färg verkar rymligare.
  • Visuellt expandera rummet en stor spegel mitt emot fönstret, till exempel spegeldörrar.

Var annars kan du uttrycka det?

Ett alternativ till ett sovrum kan fungera som omklädningsrum. Detta gäller naturligtvis för ägare av rymliga lägenheter. I den här situationen är det bättre att ha en trellis för att få möjlighet att överväga outfitet, och sedan välja smink för det.

På hallen har man ofta ett bord för smink. Det är viktigt att komma ihåg att det här är ett rum som inte har naturliga ljuskällor, därför kommer det att krävas en särskilt noggrann inställning till placeringen av lampor. Dessutom glöm inte det direkta funktionella syftet med detta rum.

I hus med stort badrum finns en plats för omklädningsbordet. Detta är ett rum där en hög luftfuktighet ständigt upprätthålls, så inte alla möbler klarar sådana förhållanden. Det finns emellertid vissa träslag som t.ex. fukt eller hevea. Wenge har en mörk, nästan svart nyans och heveas färgområde sträcker sig från blekrosa till brun.

Se i nästa video ett av alternativen hur du enkelt och vackert utrusta ditt kvinnornas hörn

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum