Ikea bordsskal: funktioner och funktioner

Det är svårt att föreställa sig livet utan ett bord. Den drivs speciellt ofta, därför behöver man noggrant lämna. Denna fråga är oerhört viktigt om det finns barn i familjen, för att hålla reda på det lilla rastlösa är ibland mycket svårt. För att undvika förorening och skador på bordet kan du använda fodret på bordet från Ikea.

Funktioner och funktioner

Den viktigaste funktionen av fodret (byuvara) Ikea är att skydda bordet och som ett resultat att förlänga dess livslängd. De är gjorda av mjukt material som inte glider på bordet, vilket innebär att sannolikheten för oavsiktlig fallande av föremål på grund av glidning av fodret minimeras. Oroa dig inte om den vackra prydnaden på bordet, om det finns en, för att du alltid kan välja en genomskinlig silikonmodell.

Det här alternativet stänger inte ritningen, men tabellen är fortfarande säker. Företagets produktsortiment innehåller emellertid sådana modeller som själva kommer att bli dekoration av bordplattan.

Sådana linjer kan spela en helt annan roll - dekorativa, dölja eventuella brister i bordsskyddet från nyfikna ögon. I det här fallet bör artiklarna inte vara transparenta.

Ikea erbjuder också skyddshöljen för hörnen av bordet. Med hjälp kan du både skydda hörn och skydda dig från dem. Skyddsplattor är fastsatta på bordsskivans övre och nedre sida. En sådan åtgärd låter dig förhindra att chips förekommer i fixeringsstället och att skydda hushållen från olycksfallsskador, eftersom sannolikheten att du träffar huvudet mot hörnet av bordet är särskilt högt hos unga barn.

modell

Det finns flera av de mest populära Ikea-modellprodukterna:

  • Skydda "Prois" tillverkad av slitstarkt och hållbart material "Eva". Det är motståndskraftigt mot kemisk och mekanisk stress, så möjligheten till sådana obehagliga fenomen som repor och fläckar minimeras. Det är värt att notera att materialet "Eva" anses vara miljövänligt. Om du ska köpa ett sådant alternativ till ett barnbord kan du med säkerhet ge din preferens till Preis-byrån.Det är lättare att ta hand om det här tillbehöret, för det här behöver du bara torka med en fuktig trasa. På grund av insynen i fodret är mönstret på bordet synligt. Dessutom kan du placera viktiga anteckningar under det transparenta substratet, de kommer att läsas, vara tillgängliga när som helst. Foderets storlek är 65x45 cm, och kostnaden är ca 300-400 rubel.
  • Skydda "Scrutt" Den har ett utseende som liknar det som beskrivits ovan, men denna modell är helt och hållet svart. Att ta hand om fodret är bättre att använda en torr trasa. Produktens hållbarhet är ganska stor. Dess storlek är 65x45 cm, och priset är ca 300 rubel.
  • Överlägg "Rieszla" - dekoration skrivet hem eller skrivbord Modellen kommer att framhäva interiörets allvar, bli ett attribut i minimalismens stil. Svart färg ger det rigor och vit trim på kanten - originalitet och sofistikering. Polyuretanen från vilken den är tillverkad ger dynan hållbarhet och hög motståndskraft mot kemisk och mekanisk belastning. Böjningen på kanten av produkten gör att alternativet kan sättas ordentligt på bordet.Storleken på ett sådant prov är 86x58 cm och priset är 1700 rubel.

Ikea-pluggar är armaturer som passar över bords hörn. De hjälper till att undvika oavsiktlig skada, förhindra förekomst av chips och scuffs.

recensioner

Overlay "Preys" har mycket positiv feedback på grund av dess styrka och hållbarhet. Någon köper den till ett skrivbord, någon - för barn eller kök. Alla som har försökt detta tillbehör i köket konstaterar att materialet inte är motståndskraftigt mot höga temperaturer. Detta faktum kan inte bara störa konsumenterna.

Också bland minuserna användarna markerade produktens lilla storlek och avsaknaden av sådana alternativ i alternativa dimensioner. De som köpte kudden till barnbordet noterade att bordet alltid är rent och dynan inte absorberar färg och andra nedsmutsande ämnen.

För en dator skrivbord är det också bekvämt, eftersom det inte finns något behov av att dessutom köpa en musmatta.

Enligt recensioner klarar Scrutt-modellen fullständigt sina uppgifter, men i samband med användningen har konsumenterna identifierat många negativa aspekter.För det första noterar många att produkten glider på bordets yta och detta kan oavsiktligt provocera föremålets fall. För det andra märkte konsumenterna i processen att använda produkten närvaro av främmande luktsom dock försvann med tiden.

Utseendet på modellen "Risla" lämnar ingen likgiltig konsument som älskar en strikt lakonisk design. Användare överväger produktkvaliteten och praktiken, eftersom det inte bara kan användas för att skydda bordet från mekaniska eller andra typer av effekter, men också för att dölja befintliga skador. Till skillnad från andra modeller, Detta alternativ är motståndskraftigt mot höga temperaturer.

Tillverkaren har tillhandahållit en hemlig ficka, för vilken han är tacksam för majoriteten av användarna. Nackdelen köpare anser att den höga kostnaden för produkten och bristen på val av dess storlek. När du använder det här alternativet på en datorplattform, släpper datorns mus "och" inköp av en extra kudde krävs.

Recensioner av munstyckena på hörnen av bordet "Patrol" är i allmänhet bra. Produkterna är mjuka och skyddar mot slag, men vissa konsumenter påpekaratt de inte håller sig bra, medan andra säger att det är ganska svårt att avlägsna den adhesiva kompositionen med vilken de är fastsatta från bordsskivan. Detta fördärvar dess utseende.

I jämförelse med alla fördelar och nackdelar bestämde användarna att priset på varorna klart är för högt.

I allmänhet är konsumenterna nöjda med de angivna produkterna och tror att de verkligen klarar av skyddande funktioner. Men människor är fortfarande ledsna av ett litet urval av överlagringar, storlekar och färgvariationer. Dessutom är de flesta produkter inte resistenta mot höga temperaturer, så sätt heta föremål på objekten kan inte vara.

Hur man gör en foder på hörnen och skyddet från barn med egna händer, se nästa video.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum