Bord med belysning i inredningen

Lusten att göra ett utmärkt interiör och mätta ditt liv med ljusa färger är inte bara för unga företagare utan också för vanliga människor som vill göra sina liv lyckligare. Men med egna händer kan du till och med göra en sådan intressant möbel, som ett bord som skimrar med ljus.

typer

Bord med ljus kan vara av olika slag och ändamål.

  • Omklädningsbord med ljus runt spegeln. Lampor ligger runt spegelramen. Lamporna måste endast vara vita. Flerfärgade lampor är inte tillåtna.
  • Bakgrundsbelyst men utan spegel. Bakgrundsbelysningen är ett designelement och har ingen teknisk roll. Som regel presenteras den i form av LED-remsa. I olika versioner kan bandet placeras på olika ställen.Det ger en kontrast, kanske till och med en "futuristisk nyans", lämplig för en mängd interiörer.

Strukturellt är tabellerna:

  • En tabell utan utrymme för internt lager. Rekommenderas inte, men om det inte är nödvändigt kan du överväga det här alternativet. Det finns naturligtvis bord i form av en triangel, en cirkel och andra figurer.
  • Bord med piedestal. Med denna modifiering kan du lagra och kosmetika och många olika verktyg för vård. Antal tummar varierar inte mycket: en eller två. Den har ett upphängt fack och ett stativ med lådor. Den infällbara lådan är definitivt bekväm när du arbetar med smink eller hår. Enligt människors erfarenhet är det troligt att det är mycket praktiskt att lagra kosmetika, kroppsvårdsprodukter och andra liknande produkter.
  • Bord med lådor. Nästan den mest populära bordmodellen. Ser bra ut, tar upp lite utrymme. Underarter: suspenderade sidor och hörnbord. Glöm inte att det finns mycket originella lösningar som inte är tillgängliga i alla butiker.

Hur man väljer?

Pris, som kvalitet, är ett av de mest avgörande frågorna, så innan du köper måste du noggrant bekanta dig med marknaden, undersöka varumärken. Shopping kan endast göras på beprövade platser.Det är nödvändigt att undvika tvivelaktiga marknadsplatser, tvivelaktiga resurser på Internet. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt att GOST följs. Många oärliga tillverkare eller hantverkare kan använda återvunnet eller till och med farligt material. Ibland är det bättre att betala en tredjedel, men samtidigt flera gånger för att vinna i kvalitet. Ordet "miser betalar två gånger" här förlorar inte dess relevans.

Det material från vilket bordet är gjort måste också matcha situationen.

Var försiktig med för tunga, men samtidigt småstora möbler, om det finns barn eller djur hemma.

Var kan man köpa?

Trots den utvändiga originaliteten hos en sådan möbelprodukt är det ganska enkelt att förvärva ett sådant mirakel.

Det enklaste och förmodligen det uppenbara alternativet är en möbelaffär.

Ofta är dessa neonbord en del av satsen och skapa en generell design för rummet, men du kan hitta instanser som bor ensam. Det är viktigt att ett sådant bord inte bara var bekvämt att använda och passa in i storleken, men blev också en integrerad del av inredningen.

Det andra alternativet är en specialiserad kosmetisk butik.

Fördelen med detta val är att alternativen i tabellerna som erbjuds i dem är mycket praktiska. Detta är inte bara en dekoration för inredningen. Detta är ett ämne som är konstruerat för långsiktig användning. Som regel har en LED-bakgrundsbelysning.

Det tredje alternativet är i princip uppenbart, liksom de två tidigare vägarna. Liksom alla produkter i världen, undviker bordet inte "windows" i nätbutiker.

Innan du köper ett bord, se till att läsa recensionerna på forumet eller fråga dina vänner som har haft erfarenhet av sådana tabeller. Det är anmärkningsvärt att sådana tabeller fortfarande inte är så sålda typer av möbler, så det är bättre att titta på förhand på sökmotorns webbplatser i närliggande butiker.

Allvarliga butiker har som regel sina chefer eller försäljningsassistenter som har skyldighet att ge råd till potentiella köpare i telefon. Kanske kommer detta tillvägagångssätt att spara mycket tid och minska shoppingturer till ett par gånger.

Hur man gör sig själv?

Faktum är att ett sådant bord kan göras själv, hemma. För detta behöver du inte djup teknisk kunskap eller speciell uppfinningsrikedom. För att göra detta behöver du lakan av trä eller plywood, LED-tejp, ett speciellt chip,trådar, runda spegel.

Utöver detta behöver du lim (eventuellt flera typer), färg och skruvar.

Arbetet börjar med de mest grundläggande. Skär två runda fälgar med önskad diameter (vanligtvis 45-100 cm). Spegeln matchas med lämplig diameter.

Det är självklart att bordplattan inte bara kan ha formen av en cirkel och formen av den snidade bordplattan och speglarna kan väljas efter eget gottfinnande.

Mellan de två fälgarna sätter vi en spegel och cirklar försiktigt spegeln med LED-tejpen. Därefter görs ett hål för att passera tråden där. Chip fäst på botten av bordplattan och fästa benen.

När barnet är klart kan du täcka benen och kanterna med lack eller speciell färg.

Om du fortfarande har problem med tillverkningen kan du kontakta en välbekant snickare. Det är inte svårt för en snickare, eftersom det här är en daglig lektion för honom, och om en halvtimme kommer han att göra något som skulle ta flera timmar eller till och med dagar. En sådan person kommer sannolikt att vara välkänd i färg- och limmaterial. Troligtvis har han erfarenhet inom andra industriella eller konstruktionsområden, han har en full hand.

Diode tejp, plywood, elektriska fyllningar och andra delar av produkten kommer att behöva leta efter dig själv.

Återigen är det inget fel med det. Plywood och träplåt finns i hårdvaruaffären, lim med lack kan hittas där. Diodtape säljs även i hårdvaruaffären. Små delar kan beställas online, kanske till och med till förmånligare priser.

Var inte begränsad till mallar. Det är värt att tänka noggrant om bordets skapande, kanske det finns en önskan om att göra ett original glasmålning. Mångfalden av glasmålningar bord är enorma. Till exempel kan du skapa en 3D-tabell. En sådan lösning kallas också effekten av oändligheten. För att göra detta behöver du några neonband och några speglar. På grund av ljusets reflektion förvärvar ytan en tredimensionell bild. På Internet, många fotografier av färgade tabeller. Du kan se platserna för möbelaffärer eller färdiga designlösningar. Interiöret, genomtänkt av en professionell designer, som har lagt ut sitt arbete i nätverket, kan utgöra grunden för idén när du skapar ditt bord.

När du arbetar med diodband måste du vara extremt försiktig.Händerna ska vara torra, och gummistövlarna bör bäras på fötterna.

Det är faktiskt möjligt att självproduktion blir det billigaste och snabbaste sättet. En annan fördel är att du kan välja interiören.

Och om du gillar det kan du själv öppna en butik med sådana tabeller. Ett sådant bord kan vara en underbar gåva.

Omkring 90 procent av den information som en person ser med ögonen, så kan den fyrbenta vännen iridera med glöd bli ett minne om dig.

Gör ett bord att beställa, du kan klippa ett visst mönster eller namn. Fäst ett stativ för ljus eller pennor till bordsskivan. Du kan till och med ta ställning till en mobiltelefon eller surfplatta.

Hur bryr du dig?

Alla möbler måste vara omhändertagna. Om det här är en spegel, är det bättre att köpa specialtorkar. Målade fötter ska rengöras noggrant, eftersom vissa rengöringsmedel eller syror korroderar färgen.

När du tvättar bordet, var noga med att stänga av strömmen.

Innan du bestämmer dig för ett köp måste du väga dina ekonomiska förmågor väl. Du måste noggrant titta på inredningen, kanske några detaljer om ditt interiör, som en spegel, kommer att ge möjlighet att överge några attribut som finns i tabellen.

En omvänd sväng är också möjlig.Brist på lagringsutrymme, kan driva på köpet av ett bord med mycket lagringsutrymme.

Under alla omständigheter borde denna tabell medföra glädje och komfort för huset, för glädje är det viktigaste i livet.

I nästa video, se en översikt över ett av alternativen för tabeller med bakgrundsbelysning.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål.För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum