Glasbord Ikea i inredningen

Alla vill välja högkvalitativa möbler för sitt hem, så att det inte bara positivt betonar inredningen, utan också är så funktionellt som möjligt. När det gäller valet av bord borde det vara hållbart, praktiskt, vackert och inte det dyraste. Glasbord förtjänar särskild uppmärksamhet, eftersom de alltid ser fashionabla ut, färska och ovanliga. Liknande modeller från Ikea kan diversifiera alla interiörer.

Om varumärket

Visst känner alla till det kända holländska varumärket Ikea, som arbetar med produktion av möbelprodukter och olika hushållsartiklar. Från år till år kompletteras hennes samlingar med mer raffinerade och förbättrade produkter. Tillverkaren ägnar stor uppmärksamhet åt säkra och miljövänliga råvaror som används vid tillverkning av möbler.

Bland de brett utbud av möbler kommer även lustfulla köpare att kunna hitta vad de letar efter,eftersom alla produkter presenteras i ett brett spektrum av färger och är gjorda av olika material.

Möblerna i det här märket får mycket positiv feedback, inte bara från kunder, men också från många professionella. Ikea har lämpliga produktlicenser och olika priser som bekräftar produkternas höga kvalitet.

I mer än ett sekels erfarenhet har varumärket utvecklat sin egen stil, som årligen lockar miljontals kunder runt om i världen. Produkter från Ikea har råd till även personer med en genomsnittlig lön.

Viktiga funktioner

Varumärket producerar mycket mångsidiga produkter som med fördel kan diversifiera en rad moderna och klassiska interiörer.

Ikea möbler är idealiska för hem, lägenheter, villor och till och med offentliga institutioner.

 • Vid tillverkning och tillverkning av möbelprodukter använder varumärket endast modern utrustning och innovativ teknik. Under utveckling och produktion av möbler arbetar Ikea med de verkliga yrkesverksamma inom sitt område.
 • Bland de stora varumärkena kan du enkelt hitta bordet du behöver, vilket du kan placera i vilket rum som helst.Märket erbjuder matsalglasbord av de mest varierande konfigurationerna, glasbelagda toalettbord, bärbara modeller och miniatyrmagasinalternativ.
 • Ikea erbjuder inte bara standardalternativ för kvadratiska och rektangulära tabeller, utan även hörnmodeller för val. De kompletterar perfekt rummet där det inte finns mycket utrymme. Sådana alternativ är idealiska om det är viktigt att spara utrymme.
 • Om du har en väldigt liten lägenhet, så kommer ett glasvikbord att passa dig i alla avseenden.

Varje produkt från varumärket anses vara praktisk, säker, multifunktionell och hållbar även under en viss tid. Köpa en produkt från Ikea, du kommer inte bli besviken, för kvaliteten på produkterna i det här varumärket har testats i åratal.

Fördelar och nackdelar

Glasmodeller av bord Ikea, till skillnad från andra märken, har sina egna egenskaper, fördelar och nackdelar, vilket inkluderar följande:

 • Glasprodukter ser alltid luftiga ut, de gör inte inredningen tyngre, men tvärtom kompletterar de det med fördel och gör det ofta mer modernt.
 • Ofta producerar varumärket inte bara glasbord,erbjuder i kombination med glas och metall. Sådana produkter anses vara mer praktiska och hållbara.
 • Trots sin ljushet i utseende är glasbord ganska svår att skada eller bryta, eftersom härdat glas används för att skapa dem.
 • Det är väldigt lätt att ta hand om glasborden, varhelst du placerar dem, bör dock vård vara regelbundet, eftersom smuts och fingeravtryck alltid är märkbara på sådana möbler.
 • Många modeller av bord kan köpas till mycket konkurrenskraftiga priser. Bland det breda utbudet kan du välja vilken modell som förmodligen inte kommer att hoppa i plånboken.
 • Bland alla möbelprodukter från varumärket hittar du små och miniatyrmodeller av bord med olika glasplattor och till och med designalternativ som perfekt kompletterar det dyra interiören.
 • Ett stort plus är också att varumärket ger en bra garanti för driften av sina produkter. Men alla villkor måste klargöras.
 • Det är viktigt att notera att Ikea-glasprodukter inte är rädda för värmeexponering, och en speciell beläggning skyddar dem från onödiga negativa påverkningar från utsidan.
 • Tack vare de speciella tillverkningssystemen som används av märket, kan borden klara även de starkaste belastningarna.

När det gäller minuserna tilldelas vissa köpare höga priser för vackra bordsmöjligheter, liksom det faktum att de måste regelbundet tas hand om.

Ändå köps glasrunda bord i hem med små barn, eftersom sådana bänkskivor inte har skarpa hörn och anses vara säkra.

Hur man väljer?

För att inte bli besviken i det framtida köpet bör preferenser ges endast till de butiker som har rätt att distribuera ursprungliga Ikea-produkter. För att förenkla uppgiften att välja, kan du säkert bläddra i varumärkeskatalogerna på Internet på deras officiella hemsida och grovt välja vad du behöver.

För trånga och små kök och studiolägenheter där matsalen kombineras med köket är det bäst att välja små glasbord. Eller vikbara modeller som inte tar upp mycket utrymme.

När du väljer ett bord är det väldigt viktigt att du inte glömmer att det ska vara så harmoniskt som möjligt, inte bara med hela interiören, väggarna, golvet och taket, men också köksenheten.

Om du behöver ett vanligt soffbord, var noga med att vara uppmärksam på modeller i minimalismens stil, som inte innehåller något extra. Om du letar efter något mer funktionellt, titta på de multifunktionella soffborden med en massa hyllor, där du kan passa alla samiska som behövs.

Om du inte är säker på att du kan välja samma bord, är det bästa sättet att konsultera en professionell. Han kommer säkert att hjälpa dig inte bara med valet av önskad modell, utan ger också råd om hur det är fördelaktigt att placera det.

arter

Bland de stora varumärkena finns följande glasbord för köket:

 • bar;
 • klassiska matsmönster;
 • Folding.

För hallar och vardagsrum har varumärket många soffbord i olika storlekar och trimnivåer.

De mest populära färgerna där varumärket gör alla slags tabeller är vit och svart. Glasplattor är dock inte gjorda av ett matt eller färgat bord, men erbjuder bara den klassiska versionen - genomskinlig.

För sovrummet rekommenderar vi att du uppmärksammar omklädningsborden, som är tillverkade av trä, men samtidigt den översta beläggningen som de har tillverkat av glas.

Märket erbjuder även glasbord för bärbara datorer, de är idealiska för moderna stilar som högteknologi, minimalism och futurism och många andra. Märket erbjuder också bord för en bärbar dator med reoler, sådana möbler kommer att vara en utmärkt lösning för att ordna en multifunktionell arbetsplats och till och med ett komplett skåp.

Följande video handlar om hur Ikea-kaffebordet ser ut som bakgrundsbelyst.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum