Loft tabeller

Loftet på loftet ökar ökad popularitet som inredning. Det kännetecknas av många specifika egenskaper och detaljer. Vissa möbler har en speciell design och textur. En sådan viktig komponent i varje rum, som ett bord, i denna stil har speciella egenskaper och utseende. För korrekt val av denna möbel måste du ta hänsyn till alla funktioner i loftriktningen och navigera i alla versioner av design och material.

Särskilda funktioner

Loftstabeller har följande egenskaper som skiljer dem från liknande produkter i andra interiörkoncept.

 • praktiskhet - Huvuddelen av stilen. Tabell över vilken konstruktion som helst ska i första hand vara inriktad på lång livslängd och liten känslighet för yttre påverkan.Det borde vara en solid konstruktion, även om det bara är en fråga om inredning, eftersom det ligger i taket av loftkonceptet enkelheten och produktens grundläggande natur.
 • Bekvämlighet i drift inte mindre viktigt. Oavsett utformning produkten har, bör den inte orsaka obehag och begränsa den position där användaren sitter vid bordet. Eftersom vindstilen innebär periodisk implementering av permutationer och transformationer, bör produkten vara lätt att flytta från plats till plats.
 • Funktionalitet. Implementering av inte bara grundläggande, men också ytterligare funktioner välkomnas i denna riktning. Även om bordet spelar en överväldigande dekorativ roll, bör ytan vara jämn och stabil.
 • I prioriterad stil är loftet naturliga material för möbler. Förutom användningen av naturliga råvaror finns också bordplattformens design med viss grad av avsiktlig oriktighet. Detta påverkar inte produktens presentation, och till och med tvärtom kompletterar rummens övergripande atmosfär.
 • Laconic dekor. Hoppar av olika dekorationer och extra tryck kommer att bryta tanken på riktning och skapa effekten av pretentiöshet, vilket strider mot konceptet.I hjärtat av loftet är åtstramning med en liten mängd försumlighet, poeten bör undvika ett stort antal tillbehör.
 • Ofta är möblerna inblandade i rumszoneringen, så bordets storlek och form bör ofta väljas utifrån denna ytterligare funktion som den ska utföra.
 • Formfrihet. Tabeller kan göras med hjälp av bekanta geometriska linjer och former, liksom i mer komplexa och atypiska tolkningar.
 • Det är ganska ovanligt att se att ett loft-stilbord trycks mot en vägg eller i ett hörn. Den upptar antingen en central position i rummet eller upptar en ledig position i en viss del av rummet, om den inte tjänar till zonal distribution.

typer

Beroende på zonen i rummet där bordet är beläget utför det vissa funktioner och har motsvarande funktioner. Det finns följande typer av produkter i stil med loft.

 • Matbord - Detta är en långsträckt rektangulär struktur, som ligger på fyra ben. Den har en solid tät platta, som ibland är inbäddad i lådan för att lagra bestick och andra redskap. Ett litet bord kan också ha en rund form.
 • Ställ ibland bordstängersom har en långsträckt form och hög konstruktion. Dessa möbler fungerar som en zonavskiljare mellan köket och vardagsrummet. Dessa bord är valda höga trästolar med rygg eller runda med läderklädsel.
 • Arbetsbord i loftet är inredningen vanligtvis inte staplad med ett stort antal lådor och fack på sidorna. Det är en rektangulär bordsskiva, som vilar på fyra ben, som ligger direkt eller skär med varandra i en korsformad form. Bordskivan kan innehålla ett extra fack som sträcker sig från botten. Det finns inga extra hyllor för datortillbehör och tillbehör ovanför bordet, eftersom deras närvaro strider mot konceptet stil. En särskild utformning av skrivbordet kommer att vara ett stöd på ena sidan i form av två metallben och å andra sidan - i form av en träduk, som är en fortsättning på bordsskivan. Benen på vissa skrivbord tillverkas enligt denna teknik, vilket gör att du kan justera produktens höjd. Justerbara bord kan anpassas för olika stolshöjd och göra arbetebearbeta så bekvämt som möjligt.
 • Soffbord - En integrerad möbel i vardagsrummet. I loftstilen ges företräde åt fyrkantiga produkter eller kubiska modeller. Ibland används mellanrummet mellan basen och bordsskivan som en extra hyll för lagring av små föremål. Stöd av de runda kaffeborden är en enstaka ram som spelar en accentrolle i produkten. Gjord av skärande linjer av metall, det ger designens ljushet och nåd. Ett ovanligt alternativ är ett två-tiersbord, vars nedre nivå är gjord av repväv. Det är inte utformat för att lagra små föremål, men det ser väldigt extravagant ut.

dimensioner

Det är viktigt att bordet i denna stil inte var för stora storlekar. Eftersom loftriktningen innebär mycket utrymme i rummet är stora bord endast tillåtna på platser där de behövs. De köps om ett stort antal människor bor i din familj och installeras i matsalen eller köket. I resten av rummen är kaffebord eller soffbord med en elegant miniatyrdesign välkomna.

material

För loftets riktning är det föredraget att välja naturliga material. De används både individuellt och kombinerat i en produkt. Med en välvalad kombination kan du inte bara genomföra konceptet utan också skapa en exklusiv möbel. Följande material är populära bland materialen.

 • Massivt trä. Detta råmaterial är starkt och mycket hållbart. Bänkskivor skapas ofta av den, de har en solid konstruktion och kan motstå många mekaniska krafter. Ofta är den nedre delen av bordet också trä. Ekabord, mönster av lönn, ask och björk är mycket populära för loftets riktning.
 • För ben och bordsunderlag brukar användas metall. Detta material är hållbart nog, det ger bordet en stabil position i rymden. Metallben är ibland tunna och eleganta. De späda det vardagliga begreppet loft. Du kan också hitta ett monolitiskt metallbord, det är ofta baserat på en skickligt skuren figur i form av kugghjul och mekanismer, och bordsskivan är tillverkad av rödhård glas.
 • glas används ofta i kombination med andra texturer.Det är vanligt att göra en bordplatta, som inte bara finns på en metallbas, men också på trästänger. Begreppet stil tillåter inte skapandet av produkter helt av glas.
 • Den ursprungliga lösningen i bänkens design är platta. Det är en trästruktur som imiterar texturen i den längsgående sågskärningen. Träet har en märklig färgavlastning och fläckar och betonar materialets naturliga ursprung. En sådan design ger ibland pikslös slarv, och ibland i kombination med infärgade glasinsatser ger interiören en höjdpunkt.
 • Soffbordets yta är ibland mantlad hud. Detta betyder inte att produkten har en mjuk yta, vanligtvis med liknande plätering av klarhetens konstruktion och bordsskivans plan bevaras. Element som grova stygn och nitar kan förekomma på lädertexturen.

Hur man väljer?

När du väljer tabeller i industriens kraft är det viktigt att komma ihåg vissa nyanser som hjälper dig att ytterligare betona det inbyggda valda konceptet.

 • Ett märkligt alternativ skulle vara ett soffbord på glasflaskor, som används istället för benen.De är tätt monterade i speciella runda spår i en träplatta, som ser väldigt pikant ut.
 • Konceptet är baserat på olika mekanismer, inklusive teknik för växlar. Den ursprungliga versionen kommer att vara utformningen av bordbenen så att de imiterar kugghjulen. Ett sådant metalltryck kommer att skapa en extra dyk vindsurf atmosfär.
 • När du väljer ett bord måste du lita på andra möbler i rummet. Det är viktigt att överväga kombinationen av texturer och vilken textur dominerar. Till exempel är lädersoffor bäst kombinerade med träbord.
 • Var uppmärksam på färgschemat. I de flesta fall innebär loftmöbler diskreta färger. Bordsskivan kan vara beige, grå, brun eller mörk. Ibland är möblernas färg i harmoni med tillbehören. Så beige bordet kommer att kombineras framgångsrikt med målningar gjorda i pastellfärger.
 • Beroende på hur mycket tid och ansträngning du är villig att ägna dig åt att ta hand om produkten, måste du välja materialet. Spår av smuts syns mer på glaset, medan trä är svårare att ta bort från oljiga fläckar.Huden kräver mycket noggrann vård och skydd mot mekanisk skada. För vissa texturer är det användbart att välja speciella medel för vård av ytan.

När du väljer att överväga det faktum att de flesta borden som är gjorda av naturmaterial är inte billiga, men kostnaden varierar beroende på bordets särskilda råmaterial och hur mycket det spenderades. Originaliteten hos produktdesignen och varumärkets popularitet beaktas också.

Alternativ i inredningen

Matbord har ofta stolar med krökt rygg. Ett intressant exempel är arrangemanget av stolar på ena sidan av bordet och avföring med läderbeklädnad å andra sidan. Ibland används runda stolar, med en yta som efterliknar avverkningen av en trädstam.

Ibland efterträder benen vid matbordet byggandet av rör, som är en av de främsta trycken i inredningen. Trots vissa råhet ser denna modell ut exklusiv.

För att snabbt organisera arbetsområdet använder de ibland en transformatorplatta. Den är ansluten direkt till väggen med hjälp av en speciell mekanism,är mycket kompakt och hjälper till att spara utrymme i rummet.

I vardagsrummet, i stället för det vanliga soffbordet, används ofta föremål på hjul som är lätta att flytta. Små bord har ibland vikande metallben och kan avlägsnas vid behov. Ett zigzagformat bord ser också ursprungligen ut, en del representerar en hylla för att lagra tidningar, tidskrifter och andra attribut, medan den konvexa delen kan användas som huvudplattform.

Ett litet lyxigt bord behöver inte ha en bordplatta och ben. Det kan vara en monolitisk konstruktion av en rund eller fyrkantig form. Oftast i denna utföringsform skapas träprodukter.

Vissa tabeller består av två delar, som kan användas både tillsammans och separat från varandra. Tillsammans bildar dessa delar en rund eller fyrkantig form. Denna teknik används i stora rum där ett litet soffbord inte räcker.

Loftstabeller kommer alltid att vara ljusa detaljer om detta koncept. Produkterna framhäver perfekt din individualitet och smak.De kommer att ta en bit av den nödvändiga atmosfären till ditt hem, kombinera skönhet och funktionalitet, och regelbundet glädja dig och dina nära och kära

Om vilka slags bord som är i stil med ett loft, se följande video.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum