Bork Grills: fördelar och nackdelar

Många människor älskar grillat kött, eftersom det är väldigt gott. Den har en skarp korst, trevlig arom och unik smak. De flesta finsmakare av läcker biff tror att det bara kan kokas på träkol på sommaren. Hemmafruar föredrar att inte laga maträtten i en panna, i en mikrovågsugn eller ugn, eftersom smaken fortfarande inte kommer att vara densamma.

Tack vare modern teknik har det blivit möjligt att göra detta när som helst på året och direkt från hemmet. På marknaden för köksapparater förekommit elgrillar, avsedda att laga kött, fisk, grönsaker, inte värre än på kol.

tidsbeställning

Företaget Bork har släppt en hel rad elektriska grillar, så att du kan laga läckra rätter hemma.Det kan vara en klassisk biff av nötkreatur, krispiga revben och saftig fisk och till och med bakade grönsaker. Du behöver bara lägga till din favorit kryddor eller beta ingredienserna i marinaden. Placera sedan skålen mellan elgrillens värmeelement och vänta på förberedelsen. Modern teknik är utrustad med tidtagare och jämn temperaturregulator som gör att du kan laga den perfekta maträtten.

Elektrisk grill har avtagbara ytor för stekning, platt och ribbad. Dessa ytor har en non-stick beläggning som gör att du kan laga maträtten utan att tillsätta olja.

Dessa grillar väger ca 9 kg och är därför mycket stabila. De är utrustade med ett speciellt lås som håller enheten i stängt läge under lagring eller transport.

Bork elektriska grillar är högteknologiska enheter.Därför kan de självständigt fördela värmen över ytan för jämn matlagning, bibehålla optimal temperatur och stäng av så snart köttet är klart. Detta kommer att ge en varningssignal.

Det är möjligt att justera bottenpanelen för att laga olika typer av rätter. Om du till exempel lagar matfettprodukter är det bättre att lämna grillen i ett vågrätt läge, och när du lagar fett kött eller fisk, är det bättre att installera panelen i en vinkel så att överskottsfett strömmar in i en speciell behållare. Dessa grillar värmer upp mycket snabbt, har ett enkelt gränssnitt som visas på en flytande kristalldisplay, och har flera matlagningslägen.

Fördelar och nackdelar

Bork-företaget har inom sitt sortiment flera modeller av elektriska grillar.

De har flera fördelar.

 • Förekomsten av en avtagbar sond. Tack vare honom är köttet saftigt och ordentligt rostat. Produktens integritet under beredskapskontrollen äventyras inte.
 • Tillgång till flera kokprogram. Allt som behövs är att välja lämpligt program, lägga alla ingredienser och vänta på grillen för att laga allt i rätt form.
 • Förmågan att justera den övre ytan. Det har flera ställen, så att det är möjligt att laga både med grillens lock helt stängt, för rostning samtidigt från båda sidor och när det är öppet, för sådana rätter som till exempel stekt ägg eller pannkakor.
 • Utrustning med non-stick beläggning.För tillagning var det inte nödvändigt att tillsätta olja. På grund av det faktum att elektrogrillar har stickfria ytor, sticker inte produkterna och de är perfekt förberedda utan en enda droppe olja. Detta är särskilt viktigt för älskare av hälsosam mat.
 • Lätt att bry sig om. Beläggningen på de elektriska grillpanelerna är särskilt stark och hållbar, och efter tillagning kan den lätt avlägsnas och rengöras.
 • Uniform uppvärmning. Grillen är utrustade med sensorer för perfekt uppvärmning av matlagningsprodukter. Detta gör det möjligt att inte koka upp disken, för att behålla maximalt användbara ämnen och för att ge rätterna en raffinerad smak.

Bland nackdelarna med elektriska grillar är följande:

 • Ganska högt marknadspris på en sådan enhet. I genomsnitt kan Borks elgrill köpas för 50 000 rubel. För familjebudgeten är detta ett ganska tungt inköp, och tyvärr kan inte alla ha råd med det.
 • Ganska stora storlekar. Elgrillar har imponerande storlek och stor vikt. För att placera en sådan grill i ett litet kök måste du arbeta hårt, befria en redan befintlig plats eller installera den när du lagar mat, vilket inte är mycket bekvämt.

I bedömningen av företag som producerar elektriska grillar är Bork en av de mest populära på grund av den höga kvaliteten på utrustning, det brett utbud och olika funktioner som deras grillar är utrustade med.

Typer och egenskaper

Det finns flera typer av elektriska grillar. Deras klassificering baseras främst på funktionalitet.

 • Enkel elektrisk grill. Ett exempel på en sådan grill är Bork G800. Det här alternativet är den enklaste elektriska borkretsen. För matlagning behöver du bara ställa in önskad tid och temperatur. Ytan värms ganska snabbt och jämnt. Non-stick beläggning av panelerna tillåter inte disk att brinna. Nackdelen med denna grillmodell är att dess arbetsytor inte avlägsnas. Det här är obekvämt när du rengör dem.
 • Elektrisk grillar genomsnittlig funktionalitet. Dessa inkluderar Bork G801 elektriska grillen. Till skillnad från den tidigare modellen har denna grill en display där alla matlagningslägen är synliga. Och det är också utrustat med ett intelligent styrsystem som kan stänga av själva grillen, om de plötsligt glömde att stänga av den efter tillagning.Locket har flera ställen och kan till och med helt vikas tillbaka, vilket gör att du kan laga flera rätter samtidigt.
 • Multifunktionell grill. Den har många funktioner, men det är ganska dyrt. I denna kategori ingår den elektriska grillen Bork G802. Den är utrustad med en värmesond, tack vare vilken temperatur och grad av rostning av skålen är reglerad. Det har också en skärm, avtagbara non-stick beläggningar, möjligheten att fixa topplocket i flera versioner. I denna elektriska grill är det möjligt att välja typ av biff och graden av rostning. Och också till regimerna lade till funktionen att välja den produkt som skulle förberedas, oavsett om det var fisk, kött, grönsaker eller skaldjur.

Sortiment av hushållsgrillar har skillnader, men de har också gemensamma punkter, som inkluderar:

 • Närvaron av en press som hjälper panelen trycker på den färdiga produkten väl;
 • alla elektriska grillar är kontakt, det vill säga produkterna är beredda direkt på speciella grillarytor;
 • alla är ganska stora i storlek och vikt för enkel matlagning.

Användningstips

För att den elektriska grillen ska fungera länge, och användningen var lätt och behaglig, Det är bättre att använda följande användbara tips.

 • efter inköp är det absolut nödvändigt att studera bruksanvisningen, så att du kan förstå enhetens funktionalitet och förstå hanteringen av den väl
 • För att göra grillen värme upp snabbare måste du sätta på den, stänga den och vänta tills värmeindikatorn släcks ut.
 • För att laga tillräckligt med feta rätter är det bättre att montera bottenpanelen i ett lutande läge, medan överskottsfett kommer att strömma in i ett speciellt fack, vilket då är lätt att ta bort och tvätta;
 • Saltningsrätter rekommenderas vid slutet av beredningen, eftersom salt kan tömma tillsammans med överskott av fett.
 • För varje produkt är det bättre att använda ditt matlagningsläge, så kommer maträtten att bli riktigt gott.
 • Det är tillrådligt att rengöra grillen försiktigt, det är bättre att inte använda grova svampar och pulverformiga rengöringsmedel, eftersom det kan leda till skador på non-stick-beläggningen.
 • när man väljer en elgrill för huset är det inte nödvändigt att köpa den dyraste, eftersom det ofta inte har för många skillnader från det billigare
 • När du köper är det bäst att uppmärksamma kraften i den elektriska grillen, det beror på kokningens hastighet.
 • För större funktionalitet hos enheten är det bättre att använda både plana och korrugerade paneler;
 • I händelse av en uppdelning behöver du inte reparera grillen själv, eftersom det här är en högteknologisk apparat, är det bäst att kontakta ett servicecenter eller professionella för hjälp.

Dessa tips hjälper till att använda och ta hand om elektrisk grill, gör matlagningen enkelt och roligt.

recensioner

Många ägarna av elgrillar Bork lämnar positiva recensioner om denna teknik.

Följande noteras oftast:

 • kvaliteten på den elektriska grillen i detta företag är mycket bra;
 • Alla modeller har en imponerande effekt (2 400 W);
 • Förekomsten av ett avtagbart fack för att samla överflödigt fett;
 • tillgänglighet av matlagningstimern;
 • justering av toppanelen (upp till sex ställen);
 • enkel hantering och användning;
 • Möjligheten att köpa en funktionell enhet till ett relativt billigt pris
 • non-stick beläggning av mycket god kvalitet;
 • Kokningshastigheten (du kan laga upp till 5 kg kött i en halvtimme).

Även om det finns negativa recensioner.

Många köpare noterar den höga kostnaden för Bork grillar, eftersom även den enklaste modellen med ett minimum antal funktioner är inte överkomligt för alla.

Det är värt att notera att genom att köpa en elektrisk grill Bork, är det möjligt hemma att laga olika rätter inte värre än på kol eller i en restaurang. Nu behöver du inte vänta på sommaren och resa till landet eller i skogen för att laga din favoritbiff. Bork elektriska grillar är idealiska för att förbereda olika rätter, allt från kött till äggröra eller vanlig rostat bröd.

Allt som behövs för detta är att förbereda nödvändiga produkter, kryddor eller marinade för kött eller fisk. Tack vare sonden och beröringssensorerna på skivans paneler stekas jämnt. Du kan välja olika lägen för olika resultat. Omsorg för grillar är lätt. De är utrustade med speciella lackfria beläggningar som är mycket slitstarka, liksom avtagbara paneler och ett fack för uppsamling av fett.

Alla modeller av Bork elektriska grillar har hög effekt, och därmed matlagningshastigheten. Och även i paketet ingår alltid detaljerade instruktioner som hjälper dig att enkelt förstå det nya köpet och använda det med lätthet.Nu är det inte nödvändigt att gå till affären för att handla. Alla modeller presenteras på den officiella hemsidan, deras egenskaper och priser ges. Därför kan du, med inköpet, bestämma dig utan att lämna ditt hem och beställa de varor du gillar på Internet. Köpet kommer att levereras med bud.

Efter att ha köpt denna underbara enhet kommer det alltid att finnas utsökt kokta rätter på bordet. Och älskare av hälsosam mat kommer att vara särskilt nöjda att någon maträtt kan förberedas utan tillsats av olja.

För en video recension av Bork grillen, se videon nedan.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum