Varianter av alternativ för att skapa grill på hjul

Grillar har blivit en integrerad del av vår semester. De låter dig laga en mängd olika rätter som inte är tillgängliga under andra förhållanden. Lukten av kolrök mättar kött-, fisk- och grönsaksrätter med doften. Skillnaden från grillgrillen är att under matlagning på grillen med en spett, vilka stränga bitar av den kokta produkten. I grillen utförs matlagning på ett speciellt galler. Tänk på vilka typer av grill på hjul.

typer

Konstruktioner av mobila grillar på hjul kan delas med funktionaliteten i två typer:

  • helhet;
  • hopfällbar.

Fast material tillverkas huvudsakligen genom svetsning. De innebär inte demontering av strukturen.Foldning är utformad för demontering och transport av konstruktioner till platsen för användning. Många utseenden av mönster gör det möjligt att välja den mest attraktiva och bekväma modellen som används. Av de många alternativen för grill, finns det flera.

Plåt

Det här alternativet är det enklaste att göra för hand, eftersom det inte kräver speciella färdigheter för att ge metallet ovanliga former. I detta fall är det bara nödvändigt att precis klippa delarna av grillen och ansluta dem genom svetsning.

Smidesjärn

Det här alternativet används oftast i upphovsrättsdesign. Det skiljer sig i raffinerade former och anständig vikt. Att göra en sådan produkt är endast möjlig med användning av specialutrustning.

Baserat på vagn

Den enklaste konstruktionen, som i grunden består av 90% av en vagn (den som används i stormarknader). Behöver inte stora färdigheter för omarbetande.

Ut ur tvättmaskinens trumma

Denna design ger ett andra liv till de detaljer som många slänger i en deponi. Ganska lätt att göra och rostar inte under drift.

Från en metallfat

Nog lätt att tillverka alternativ.I detta fall måste fatet skäras i längdriktningen och få två grillar eller använd den andra halvan som lock. Det är nödvändigt att göra ett stativ under tunnan för att höja strukturen till önskad höjd.

Från fälgar

Denna produktionsversion är ganska enkel och innebär att man använder från en till flera skivor. De har ganska tjock metall, sådan konstruktion kommer att pågå länge.

Kreativa alternativ

Sådana konstruktioner ger ett ovanligt tillvägagångssätt för basen för tillverkning av grill, där de exempelvis använder kroppen från bilar (metallbarn, äkta fordon), en datorsystemenhet, metallvagnar och tåg av tillräcklig storlek för en grill.

Funktioner av skapandet

För en bekvämare vila (speciellt i landet) är det ofta nödvändigt att ta hänsyn till vindriktningen, eftersom röken från kolet kan riktas mot bordet där gästerna är. I det här fallet sparar stilla grillen inte situationen. Vi måste använda mobila strukturer.

Med tanke på att själva konstruktionen är gjord av metall med en tjocklek på mer än 1,5 m är vikten ganska anständig. Det är ofta svårt för en person att överföra det. Speciellt om tillagningen redan har börjat, och grillen har värmts till hög temperatur.

För att underlätta rörelsen av grillen används en design på hjul vilket förenklar förändringen av grillplatsens läge. Vid utveckling och tillverkning av mobila strukturer på hjul är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal faktorer som påverkar användbarhet och säkerhet.

En viktig faktor i konstruktionen tar hänsyn till det avstånd som krävs från handtaget, för vilket grillen kommer att röra sig, till huvudenheten, där kolet värms upp. Avståndet ska vara sådant att handtaget inte under kokning blir mycket varmt, som om det berörs kan det brinna. Det är önskvärt att göra handtagets yta av ett material med låg värmeledningsförmåga. Detta gör det möjligt att värma upp mindre.

Stativet med hjul ska vara starkt, med hänsyn tagen till själva grillens vikt. Hennes design beror vanligtvis på personliga preferenser.

Hjulen på vilken grillen ska röra sig bör helst vara av metall, eftersom det under användning är möjligt att värme från kolet direkt träffar dem.I det här fallet kommer gummitrådarna att vara osäkra, eftersom uppvärmningen kan brista eller smälta, vilket medför problem i det mest oupphörliga ögonblicket.

För enkel användning kan laterala ytor tillhandahållas. De kan till exempel vikas, avsedda att placera produkter, plattor eller annan utrustning. Dessutom är mobila grilldesigner ofta utrustade med ett övre tak som skyddar den lagade maträtten och kolen från regnet.

Bredden och längden på den framtida grillen bör ta hänsyn till måtten som används för matlagning av grillar eller spettar, liksom deras nummer. Ofta grillade för att laga mat på en gitter. Om du samtidigt behöver förbereda ett stort antal rätter (till exempel kött, fisk, svamp och grönsaker), som helst serveras omedelbart efter tillagning i varm form, måste du tänka på att öka grillen som produceras eller beställs i längd eller bredd.

Dessutom är det nödvändigt att välja materialets tjocklek för tillverkning. Det är viktigt att notera att när man använder metallbrännskador genom,efter en tid (beroende på användningsfrekvens och lagring) kommer grillen vara oanvändbar. Metallens tjocklek är i allmänhet från 1,5 till 5 mm. Det bör noteras att ju tjockare metallen är desto tyngre är konstruktionen.

För information om hur man gör grill på hjul från en gasflaska, se följande video.

kommentarer
 Författare
Information som tillhandahålls för referensändamål. För byggproblem, kontakta alltid en specialist.

Entré hall

Vardagsrum

sovrum